fbpx

Kabar Pangiriman Warta

04 / 29 / 2019

Rahasia 8 Ndhuwur sampeyan ora ngerti babagan sumber saka 1688, Taobao, Aliexpress, Alibaba, Lightinthebox, DHgate, MadeinChina

Dropshipping asale saka China, CJ nggawa metu saka China menyang jagad iki. Saiki, yen sampeyan nindakake bisnis dropshipping, mula kudu ngerti [...]
04 / 15 / 2019

Persetujuan Konfigurasi Kerjasama Strategis CJ karo DHL ing April 2019

DHL, supplier transportasi logistik udara nomer siji ing jagad, minangka pamimpin transportasi ekspres internasional lan angkutan udara. Minangka perusahaan ekspres internasional pisanan [...]
04 / 15 / 2019

Kepiye cara label label pengiriman.

Saiki, Cj nggunakake macem-macem cara pengiriman lan aku bakal ngenalake dina iki. 1 Epacket. Negara sing kasedhiya: Jerman, Norwegia, Belgium, Finlandia, Hong Kong, Portugal, Jepang, [...]
04 / 02 / 2019

Kepiye carane mandheg menyang Brazil

Brasil minangka salah sawijining negara berkembang sing paling cepet, mula saya akeh wong sing kepengin mandheg menyang Brazil. Nanging, tetes menyang jumbuh Brasil ora gampang, ing [...]