fbpx

Kabar Pangiriman Warta

05 / 16 / 2019

Apa Perang Perdagangan China-AS bakal Ngaruhi Bisnis Dropshipping utawa E-commerce Internasional?

Presiden AS Donald Trump ngetrapake kenaikan tarif saka 10 nganti 25 persen ing import China 200 milyar dolar AS. Laporan seger [...]
04 / 29 / 2019

Pembekal Dropshipping 10 Ndhuwur ing AS

Pembekal Pengiriman Selehake saka AS wis tambah akeh. Dadi akeh selehake mateni sing dibunuh dening kiriman sing dawa lan kualitas sing kurang nalika [...]
04 / 29 / 2019

Pangiriman Jewel! Metode Pengiriman Saingan sing Cukup kanggo Celana Selehake Perhiasan!

CJ wis kerja sama karo perusahaan pengiriman Amerika babagan Jewelshipping ing wulan iki, sing nglengkapi CJ dadi perusahaan dropshipping sing ora cocog ing ceruk Perhiasan. Napa aku [...]
04 / 29 / 2019

Rahasia 8 Ndhuwur sampeyan ora ngerti babagan sumber saka 1688, Taobao, Aliexpress, Alibaba, Lightinthebox, DHgate, MadeinChina

Dropshipping asale saka China, CJ nggawa metu saka China menyang jagad iki. Saiki, yen sampeyan nindakake bisnis dropshipping, mula kudu ngerti [...]