fbpx

Agen ing China

Agen ing China

Madeg ing 2000, (CJDropShipping) Yiwu Cute Jewelry Ltd asale agen sumber ing China, khusus kanggo nyedhiyakake layanan lengkap kanggo pelanggan sing ngimpor saka China utawa ngekspor menyang China. Beda saka pirang-pirang agen China, manajemen CJ, kanthi wawasan lengkap babagan pasar lan reaksi sing cepet banget wis nate dadi pesaing lan ngembangake ing agen agen jembatan sing anyar.

Mbuwang pengalaman pengalaman agen tradisional sing kalebu sumber, tuku, investigasi bisnis, auditing pabrik, pemeriksaan kualitas (pemerhatian produksi lan pemeriksaan pra-kiriman), pandhuan bisnis, dhukungan negosiasi, dhukungan kiriman, dhukungan kontrak legal, ngimpor lan ngekspor agen etc. CJdropshipping njupuk langkah maju kanthi nambah layanan pengiriman kanggo pakaryan. Iku salah siji layanan sing mandheg kanthi kabutuhan e-commerce sing tuwuh kanthi cepet. Pelanggan utamane sing adol eBay & Amazon & Shopify & WordPress lan facebook. Yen sampeyan minangka salah sawijining, coba kita!

Kaluwihan kita:

  1. Tim sumber tenaga kerja lan jaringan pabrik sing kuat karo Luwih saka 5000 China supplier 'database sing bisa mbantu mbantu entuk regane paling apik of produk sudhut kalebu Perhiasan, klambi, barang-barang rumah tangga, Olahraga Luar, Dolanan, Kosmetik, Elektronik, lan barang liyane sing sah diimpor saka China.
  2. Warehousing ing omah lan ing luar negeri. Kita duwe gudang ing kutha-kutha: Xiamen, Guangzhou, Yiwu sing ana ing wilayah Fujian, Guangdong lan Zhejiang, telung propinsi makmur. Warehouse AS njamin pengiriman luwih cepet lan aman.
  3. Inspektur profesional sing duwe pengalaman akeh kanggo mriksa macem-macem jinis produk.
  4. Pangolahan pesenan lan informasi cepet cepet. Tim kita kerja sewengi kanggo mesthekake yen pesenan bisa diproses lan informasi nelusuri. diunggah ing 24hours.
  5. Gampang kanggo ngolah urutan kasebut. Kanthi nyambungake toko Shopify utawa Woocommece menyang app.cjdropshipping.com, pesenan bisa diproses lan ora bisa dilacak kanthi otomatis. Yen sampeyan pengin nggawe sawetara produk, kanthi ngeklik produk saka toko utawa ngunggah link, sampeyan bakal entuk kutipan saka kita kanthi cepet.
  6. Tim pra-sales lan aftersales profesional sing bisa menehi tanggepan kanthi cepet babagan pitakonan utawa panjaluk.

Mission kita: Kanggo nggawe nilai kanggo pelanggan

Kita pracaya mung sawise nggawe nilai kanggo customer, banjur bakal entuk nilai-nilai kanggo awake dhewe. Kuwi sebabe deweke terus urip. Kita target ngirit dhuwit, ngirit wektu lan ngontrol risiko kanggo pelanggan nalika ngimpor saka China utawa ekspor menyang China.

Nilai Perhiasan Comel Ltd: Jujur, Dibutuhake. Profesional lan Usaha Kerja

jujur: Jujur yaiku Nilai dhasar saka gaweyan kita.

Darmabakti: Ora usah nyoba.

Professional: Dadi profesional ing kabeh layanan

Pakaryan Tim: Kita kerja minangka tim lan uga makarya karo pelanggan minangka tim

Napa milih kita? Napa milih pabrik langsung? Alesan kasebut bakal diringkes kaya ing ngisor iki.

Kita pracaya babagan bathi cilik lan turnover cepet. Kita ngisi biaya sing sithik banget kanggo kabeh layanan sing diwenehake kanggo mbantu pelanggan ngimpor saka pabrik-pabrik ing China. Sampeyan bisa uga bakal nemokake rega luwih murah tinimbang Aliexpress. Napa pelanggan milih kita, ora saka pabrik langsung kanggo ngirit wates ing antarane? Kita ngarahake nggawe nilai kanggo para pelanggan. Kita nulung pelanggan supaya entuk rega sing luwih apik, ngontrol resiko lan ngirit wektu kanggo diimpor saka China. Kita percaya manawa bisa nggawe nilai luwih akeh kanggo para pelanggan tinimbang nggunakake layanan liwat layanan.

1) Kita bisa nyedhiyani langsung utawa golek supplier sing apik ing China kanthi rega sing luwih apik liwat jaringan kita. Kita minangka perusahaan Tiongkok. Kita ngerti pasar kasebut. Luwih gampang kita rembugan regane kanggo pelanggan.

2) Kita nulung pelanggan supaya ngontrol risiko ngimpor saka China.

  • a) Sadurunge para pelanggan menehi pesenan, kita bakal mriksa eksistensi pabrik lan kredit kanggo njamin ora dadi scammer, lan uga bakal mriksa kapabilitas pabrik lan level kualitas pabrik supaya njamin suplemen sing cocog kanggo pelanggan.
  • b) Sajrone produksi, kita bakal ngetrapake barang supaya priksa manawa wis waktune. Lan tetep nganyari kanggo pelanggan yen ana pangowahan. Kangge, kita bakal mriksa kualitas ing tahapan ngasilake macem-macem.
  • c) Sawise barang wis siap dikirim, kita bakal mriksa pamriksan rinci babagan kualitas, kuantitas, kemasan lan kabeh masalah liyane kanggo mesthekake yen barang kasebut salaras karo kebutuhan pelanggan sadurunge dikirim. Kita bakal ngetokake laporan pengawasan kanggo pelanggan ing saben urutan.
  • d) Kita bisa uga nyedhiyakake saham kanggo pelanggan kanggo sawetara barang sing adol panas kanggo njamin pengiriman kanthi cepet

3) Pakaryan mbantu para pelanggan ngirit wektu lan energi sing akeh larang regane lan nggawe kabeh kesepakatan luwih gampang. Kita bakal ngetutake pesenan, mriksa barang, ngatur kabeh dokumen pengiriman lan kabeh karya liyane kanggo pelanggan. Kanggo pelanggan kita, ngimpor saka China dadi gampang lan aman.

Facebook Komentar