fbpx

Babagan awake dhewe

CjDropshipping.com minangka situs web Dropshipping resmi Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd

Madeg ing taun 2000 dening Andy Chou (CEO) lan timnya. Dununge ana ing Pasar Futian ing tengah Kota Yiwu, Provinsi Zhejiang; sing misuwur karo Manufaktur Perhiasan lan Komoditas ing saindenging jagad. Ing 2015, kita ngganti jeneng perusahaan dadi Yiwu Cu Jia Trade Co, Ltd lan fokus ing bisnis ing drophipping. Klompok pelanggan utama yaiku pangguna Shopify lan Woocommercle, eBay, Amazon, lan penjual Lazada lan Shopee sing fokus ing pemasaran lan ninggalake barang liya kaya sumber produk, pangolahan order, lan pengiriman kanggo kita. Kita minangka salah sawijining mitra pengiriman paling profesional ing China, sing dibuktekake kanthi kemampuan kanggo fokus ing kabutuhan pelanggan nalika tetep kompetitif. Produk kita wis disebar menyang negara-negara lan wilayah 60 ewu, lan kita isih terus nawakake level layanan sing padha saiki. Kita ngarep-arep kerja sama karo sampeyan lan ngrewangi bisnis sampeyan mati. Sampeyan bisa ngunjungi situs web kanggo entuk informasi sing luwih anyar utawa hubungi kita langsung.

  • Ora mbayar ragad
  • Ora ana biaya bulanan
  • Ora ragad panyimpenan
  • Ora order minimal
  • Ora ragad saben barang sing adol
  • Ora biaya ndhelikake

80%

Kita Nyelehake Kapal Komoditas 80%

Kita duwe sekitar pabrik 200. Lan dumunung ing Pasar Yiwu, pusat Kota Yiwu, Provinsi Zhejiang, sing misuwur amarga perhiasan perhiasan lan komoditas ing saindenging jagad. Kita bisa sumber lan nyedhiyakake produk konsumen 80% kanthi rega pengiriman pabrik.


99%

Kontrol Kualitas Sing Luwih Apik

Kepuasan pelanggan minangka prioritas utama, pedoman kontrol kualitas ketat sing langsung menehi pengaruh kanggo rasa seneng pelanggan. Kita mriksa saben produk sadurunge kemasan lan ngirim supaya priksa manawa produk sampeyan wis dituju kanthi aman. Pelanggan akhir 99.9% kaya pengalaman tuku saka situs pelanggan.


Dhukungan Cekap

Tim dhukungan kita yaiku sekitar wong 60 saka China lan Filipina kanthi jam 18 sing kasedhiya lan telung basa sing beda, nggunakake Skype komunikasi instan, Whatsapp sampeyan ora bakal rumangsa adoh banget saka kene.

  • Dhukungan 18 jam online
  • Telung basa sing beda
  • Wakil sing berpengalaman

Pangolahan Aman

Pangolahan lan pangiriman paling cepet yaiku jam 24 sawise pembayaran ditampa. Kita ora sijine resi invoice utawa sisipan liyane ing bingkisan, kajaba sampeyan pengin nggawe persiyapan merek dhewe. Kita njupuk langkah sadurunge kanggo njamin barang-barang sampeyan wis dirampungake kanthi aman lan apik.

Cepet Shipping

Kita duwe kontrak 5 mlebu kantor pos sing efisien ing China, lan negara-negara 33 kasedhiya karo ePacket. Rata-rata wektu kiriman menyang USA yaiku dina 8. Kita duwe gudang 3 ing AS, ana sekitar 1 000 SKU ing kana. Pengiriman domestik udakara dina teka 2-4.

  • Pangiriman paling cepet ing dina 4
  • Pengiriman gudang Oversea
  • Pengiriman sawetara ing saindenging jagad

Sejarah CJDropshipping

-Nemtokake produk menyang toko kanthi mung sawetara klik
-Prodhuksi produk sumber daya bebas, lan ewu produk POD
-Sumber saka 1688 lan Taobao langsung
1. Gampang dhaptar lan sumber produk menyang toko, umume rega murah tinimbang Aliexpress utawa eBay, kita uga duwe ewu produk POD;
2. Proses pesenan sampeyan lan kirimake mung sawetara klik kanthi otomatis karo toko, pesenan CSV uga kasedhiya;
3. Cepet kaya pangolahan dina sing padha, pengiriman saka gudang AS langsung menyang para pelanggan AS;
4. Kemas lan lebokake merek sing ana, kontrol kualitas sadurunge ngirim, meh siji-siji mriksa;
5. Lacak pesenan kapan wae lan gawe analisa pangiriman;
6. Tim sing makarya karo tim sampeyan lan meh support 7 * 24 online;
Ngimpor produk gulung ing pasar. Sawise sampeyan nemokake produk sing pengin diimpor, klik tombol LIST lan ganti rega sing arep didol, mula bisa diterbitake ing toko sampeyan.
Sambungake produk sing wis sampeyan adol ing toko menyang CJ APP. Sistem kasebut mung nggawe pesenan yen produk wis nyambung saka toko sampeyan karo CJ. Sampeyan ora kudu ngganti dhaptar ing toko sampeyan, sistem kita bakal ngimpor pesenan kanthi otomatis saka toko sampeyan.
Kita bakal ndhelikake rahasia bisnis, yen sampeyan duwe produk bakul paling ndhuwur sing mung sampeyan. Kita ora bakal ngandhani produk liyane kanggo pelanggan, utawa uga ora ana sing adol.
Yen produk ora ana ing APP, sampeyan bisa ngirim panjaluk sumber, lan sampeyan bakal bisa dhaptar utawa nyambungake sapisan sukses sumber.
Kanggo ngirim produk menyang customer, klik "Tambah menyang Cart" lan konfirmasi pesenan. Kabeh liyane wis digawe kanthi otomatis dening CJDropshipping.
Yen sampeyan isih seneng nggunakake model pesenan utawa CSV, sampeyan bisa nggunakake tombol Pesenan Import Excel, bakal ana rong pilihan kanggo ngunggahake EXCEL utawa COPY lan PASTE kanggo gaya iki. Sistem bakal ngitung jumlah kasebut, sampeyan bakal bisa ndownload nomer pelacak kapan wae sing disenengi.
Kanggo njaga persediaan lengkap bisa nambah kacepetan pangolahan pesenan sampeyan. Kanggo produk stok, kita bisa ngolah kanthi cepet kaya dina sing padha. Sampeyan bisa nggawe persediaan kanggo produk panas kanthi rega diskon. Uga, kita duwe gudang khusus AS kanggo pangolahan order.
-Shipping Biaya Kalkulasi lan Ngirim Pengiriman
Alat gratis kanggo ngetung rega pengiriman kanggo metode pengiriman sing kasedhiya. Ngerti manawa pesenan sampeyan kabeh, bisa nggawe analisis kiriman.

Rega pengiriman barang bakal luwih murah tinimbang Aliexpress, ebay Ebay kanthi ngirim panjalukan sumber kanthi melu link.
Ayo dadi sukses bebarengan, kita bakal dadi mitra pengiriman sing cocog sampeyan.


Hubungi kita
Facebook Komentar