fbpx

Babagan Panjaluk Sourcing

Ana kemungkinan 80% manawa para penjual paling ndhuwur sampeyan durung didaftar ing situs iki.

Ora kuwatir banget, kita ana ing China sing dikenal minangka negara ekspor paling gedhe, lan kita bisa sumber produk ing negara kasebut tanpa biaya.

Kita duwe pabrik pabrik cooperasi 200 lan 20 000 gudang meter persegi Sanajan mangkono, kita ora bisa nyedhiyani kabeh produk sing dikarepake.

Nanging, kita manggon ing kutha Yiwu, propinsi Zhejiang sing misuwur perhiasan lan komoditas pabrik ing saindenging jagad.

Semono uga kita nemokake ing Pasar Yiwu uga disebut Pasar Dagangan Internasional (Pasar Futian) sing saiki kalebu area 4 yuta meter persegi, ana ruangan 62,000. Penyetor 100,000 nampilake jinis produk meh 400,000 saben dina wiwit saka 9 am nganti 5 pm (kajaba nalika preian ing Festival Spring Cina). Produk kasebut asale saka sekitar industri 40 lan kalebu macem-macem kategori barang ing 2,000. 65% produk kasebut diekspor menyang negara lan wilayah 215. Pasar Futian luwih kaya pamilike permanen, tinimbang pasar grosir tradisional. Wis berkembang dadi informasi, inovasi, pameran lan pusat distribusi kanggo barang konsumen.

Pramila kita saged sumber produk kanggo sampeyan kanthi rega sing luwih murah. Kangge kita bisa ngasilake barang-barang sing awake dhewe amarga wis pirang-pirang pabrik kerja sama.

We tuku produk saka pabrik liyane kanthi rega paling murah lan nambah bathi kanggo nyelehake kapal kanggo sampeyan. Barang-barang pasokan pabrik, nawakake macem-macem bisnis pengiriman ngeculake ngidini sampeyan nggawa macem-macem produk tanpa biaya warehousing.

Panjaluk sumber ora kasedhiya kanggo sawetara barang sing dilarang, pelanggaran produk, sapiturute. Kita mung nyedhiyakake produk lan layanan sah.

Ana rong cara kanggo ngirim Panjaluk Sourcing.

1. Kirimi panjalukan sumber langsung saka akun sampeyan menyang situs iki (Recommended).

  • Punika tutorial kanggo referensi sampeyan, tututi langkah-langkah, lan kita bakal mbales ASAP sampeyan.
  • Yen produk bisa ditrapake kanggo kita, mula dhaptar produk pengiriman sampeyan bakal nuduhake sing disetujoni kanggo produk iki

2. Kirimake panjalukan sumber karo gambar produk menyang email dhukungan utawa Skype lan kita bakal mriksa.

  • Sampeyan kudu ngandhani Aliexpress utawa platform platform liyane saka produk kasebut.
  • Sampeyan kudu menehi cara metode pengiriman sing pengin digunakake
  • Sampeyan kudu ngandhani rega target kanggo nggeser produk iki
  • Sampeyan kudu ngandhani bobot produk iki
  • Sampeyan kudu ngandhani jumlah produk sing bakal sampeyan adol

Kita bakal mbales sampeyan ing dina kerja 2.

Sampeyan adol - Kita sumber lan kapal kanggo sampeyan!

Kanggo pangguna pangguna, panyuwunan sumber 5 kasedhiya saben dina

Kanggo pangguna sing diselehake luwih saka pesenan 50: Panjaluk sumber 10 kasedhiya saben dina

Kanggo pesenan pangguna sing dilebokake luwih saka 2000USD: Panjaluk sumber 20 kasedhiya saben dina

Kanggo pesenan pangguna sing diselehake luwih saka 2 yuta USD: tanpa watesan

Sampeyan uga bisa tuku rencana mbayar kanggo nambah jumlah panjaluk.

Facebook Komentar