fbpx

Babagan Pengiriman Selehake

Apa sing ngirim pengiriman?

Pangiriman drop minangka cara pemenuhan eceran sing ora bisa nyimpen barang ing Simpenan, nanging langsung ngirim pesenan Pelanggan Akhir lan rincian kirim menyang Pembekal, sing banjur ngirim barang menyang Pelanggan Akhir. Vendor nggawe bathi kanggo prabédan antarane rega Supplier lan Sale sing dibayar dening Supplier menyang Vendor.

Nalika sampeyan nindakake produk pengiriman ing Shopify & WooCommerce & eBay & Lazada & Shopee & Amazon, sapanunggalane, bakal luwih becik yen sampeyan kerja karo mung siji kapal pengiriman sing bakal ngurus kabeh babagan produk lan garis pemenuhan.

Sampeyan kudu golek pemasok sing kaya CJDropShipping.com sing nulungi!

CJDropShipping

Mangkene carane Shopify & WordPress & WooCommerce & eBay & Amazon dll.

  1. Sampeyan bisa dhaptar utawa download data prodhusen saka CJ APP lan dhaptar menyang Shopify & WordPress & WooCommerce & eBay & Amazon & situs web Adat lan promosi tanpa tuku dhisik.
  2. Yen barang adol, sampeyan ngumpulake rega adol (ritel) lan ongkos kirim saka pelanggan.
  3. Banjur sampeyan ngirim rega borongan (murah) + biaya kiriman lan nangani kanggo kita.
  4. Kita ngirim barang menyang customer lan nyelarasake informasi pengiriman utawa nelusuri menyang toko online.
  5. Bathi sampeyan beda karo rega ritel lan rega, lan ora ana inventaris.

Napa sampeyan kudu nggunakake pengiriman gulung?

Sakit kepala e-commerce tradisional yaiku persediaan. Kaya sing wis dingerteni, nalika kita marketing kategori, produk sing bakal adol akeh mung saka sawetara produk, sampeyan bisa uga dhaptar atusan produk menyang toko sampeyan, nanging mung sawetara produk sing entuk adol. Lan sampeyan kudu nyedhiyakake stok ing gudang sampeyan sanajan ora adol. Amarga ana jumlah minimal order ing Alibaba nalika entuk produk ing gudang sampeyan. Biasane, persediaan kasebut bakal mangan wates sampeyan, lan sampeyan uga kudu mbayar gaji menyang tenaga kerja. Apa maneh, sampeyan nggunakake akeh wektu kanggo produk lan persediaan.

Saiki kedadeyan diganti, minangka pelari usaha, saben wong kudu fokus marang kekuwatane. Wong Tionghoa apik produksi lan ngirim. Wong Eropa utawa Amerika apik ing pemasaran. Banjur kanggo ngeculake pengiriman, kabeh nggawe sumber daya cocog, nyimpen sampah kasebut. MOQ bakal sirna amarga pengiriman ngeculake ora nggawe MOQ, ngetokake supplier pengiriman bisa nyantolake produk menyang para penjual sing beda supaya bisa tekan MOQ. Pemasaran uga bisa ngirit wektu, lan nggunakake luwih akeh wektu kanggo marketing lan bangunan merek. Pembekal pengiriman gulung biasane ngisi banget sawetara sing bakal luwih murah tinimbang sing sampeyan lakoni.

Sawetara wong sing sambat pengiriman babagan penipuan?

Sejatine, wong sing ngucapake iki minangka sing nyerah, dheweke mikir arep ngeculake ngirim gampang kaya bayi sing lagi diputer, nanging ora ana sing gampang dadi sukses.

Apa sampeyan pengin ndeleng sepira pesenan pengiriman sing diproses kanggo para penjual Shopify utawa WooCommerce? Pangiriman gulung isih akeh. Sampeyan mikir manawa ngapusi amarga sampeyan ora nemokake pemasok sing apik kanggo ndhukung bisnis sampeyan. Bisnis pengiriman drop dhewe minangka model sing apik amarga metode pengiriman minangka titik utama. Ngatasi masalah pengiriman bakal nggawe pengiriman gulung dadi cerah! Untunge kita duwe gudang AS kanggo ngrampungake masalah iki! Loser ujar yen ngapusi, para pemenang sing sregep; wengi jero, lan ora duwe wektu kanggo ngobrol babagan topik iki.

Napa pengiriman ngeculake isih panas banget?

Kita mung ngeculake perusahaan pengiriman sawetara taun kaya diwiwiti, diwiwiti mung sawetara pesenan saben dina, lan banjur atusan, banjur ewu, lan saiki kita olih atusan ewu pesenan saben dina. Kita miwiti saka Perhiasan, banjur Baby Related, Home sing gegandhengan, banjur elektronik, sing gegandhengan karo TV, banjur Busana, banjur Art Craft. Sawetara selehake sing ngeculake amarga Facebook Ads diganti lan ora bisa ngetrapake, lan umume dheweke meksa nindakake iki, lan dadi perusahaan eCommerce internasional sing gedhe lan luwih gedhe lan duwe sawetara merek. Kita uga tuwuh saka tim 1 dadi wong 100 +, lan enggal, kita bakal dadi tim wong 300 +. Kita tuwuh amarga luwih gedhe kapal sing ngeculake, dheweke bisa sukses, mula kita sukses.

Miwiti bisnis kiriman sampeyan saiki!

Facebook Komentar