fbpx

Cara Kirimake Panjaluk Sumber Produk kanggo CJ

Sanajan dadi mitra pengiriman sing pengalaman, kita ora bisa njamin supaya bisa ngetrapake saben barang sing disuwun amarga ana macem-macem sandal gulung SKU. Sawise ditampa minangka pengirim gulung, sampeyan bisa ngirim panjaluk produk menyang CJ. Iki ngidini sampeyan njaluk produk supaya dikirim sanajan sampeyan durung duwe. Tim kita bakal mriksa kanthi ati-ati panjaluk lan bisa ngerteni yen ana kemungkinan. Kita mbatesi panjalukan sumber 5 saben dina wiwit, lan 10 sawise nyelehake pesenan 50, 20 sawise nempatake pesenan 2000USD, tanpa watesan sawise nempatake 2 yuta USD. Sampeyan uga bisa tuku rencana mbayar kanggo nambah jumlah panjaluk. Sawise sampeyan ngeculake pesenan pengiriman kanggo kita, kita bakal bisa nyedhiyakake saham kanggo produk sing menang kanthi pungkasan.
Sampeyan bisa ngirim panjalukan sumber langsung ing formulir ing ngisor iki.
Facebook Komentar