fbpx

Cara Kirimake Panjaluk Sumber Produk kanggo CJ

Sanajan dadi mitra pengiriman sing ngalami, kita ora bisa njamin supaya bisa ngetrapake saben barang sing disuwun amarga macem-macem sandal gulung SKU. Sawise ditampa minangka pengirim gulung, sampeyan bisa ngirim panjaluk produk menyang CJ. Iki ngidini sampeyan njaluk produk supaya bisa dikirim sanajan kita durung duwe. Tim kita bakal mriksa maneh panjaluk kasebut kanthi tliti lan ngerteni manawa ana kemungkinan.
Sampeyan bisa ngirim panjalukan sumber langsung ing formulir ing ngisor iki.

Kanggo pangguna LV1: 5 panjaluk sumber kasedhiya saben dina.

Kanggo pangguna LV2: 10 panjaluk sumber kasedhiya saben dina.

Kanggo pangguna LV3: 20 panjaluk sumber kasedhiya saben dina.

Kanggo pangguna LV4: 50 panjaluk sumber kasedhiya saben dina.

Kanggo pangguna LV5: panjaluk sumber daya Unlimited sing kasedhiya saben dina.

Kanggo pangguna VIP: panjaluk sumber daya Unlimited sing kasedhiya saben dina.

Sampeyan uga bisa tuku rencana mbayar kita kanggo nambah jumlah panjaluk sumber.

Facebook Komentar