fbpx

Pitakonan Paling Sering

1Apa sing Pengiriman Drop? Aku Newbie, Cara Sinau?
Dropshipping minangka cara pemenuhan eceran sing ora bisa nyimpen barang ing Simpenan, nanging langsung ngirim pesenan Pelanggan Akhir lan rincian kirim menyang Supplier, sing banjur ngirim barang menyang Pelanggan Akhir. Vendor nggawe bathi kanggo prabédan antarane rega Supplier lan Sale sing dibayar dening Supplier menyang Vendor. Sampeyan bisa sinau saka Kelas CJ lan takon pitakon babagan Elite CJ
2Napa Dropshipping minangka Masa Depan?
Liyane utawa kurang, "dropshipping" minangka bisnis ing endi pengecer ora tetep nyedhiyakake saham utawa ndarbeni panjaluk kasebut. Kabeh panjaluk marem lan diangkut langsung saka distributor, kayata CJDropshipping. Iki ngidini para pengecer dadi pusat ing sisih pariwara bisnis. Akeh jeneng ing bisnis basis web diwiwiti kanthi tetes titisan, kayata, Amazon lan Zappos. Saiki, sandhangan gulung milyar dolar kayata Wayfair lan Blinds.com yuta yuta bisa nuduhake sampeyan kepiye ngasilake bathi. Ing ngisor iki minangka limang sebab kenapa droppingping nyenengake kanggo wong sing pengin miwiti bisnis anyar lan entuk penghasilan pasif. Pengiriman Selehake yaiku Masa Depan
3Kepiye Miwiti Bisnis Pengiriman Selehake?
  • Pangiriman gulung minangka model bisnis sing populer banget kanggo para wirausaha anyar, utamane Gen Xers lan Millennial, amarga keterampilan pemasaran internet luwih saka kapasitas finansial luwih gedhe. Amarga sampeyan ora kudu nyedhiyakake saham utawa nangani barang sing adol, bisa uga miwiti bisnis sing duwe dhuwit sing winates karo dana winates.
  • Situs web e-commerce sing nganggo model pengiriman gulung tuku barang sing adol saka supplier utawa produsen pihak katelu, sing banjur nindakake pesenan kasebut. Iki ora mung nglereni biaya operasional, nanging uga mbebasake wektu kanggo fokus kabeh upaya kanggo akuisisi pelanggan.
  • Yen sampeyan siap miwiti bisnis sing bisa bersaing karo raksasa eceran, lan tindakake kanthi anggaran winates, banjur tututi enem langkah ing ngisor iki. Sanajan ora butuh dana wiwitan kanggo miwiti bisnis gulung, nanging mbutuhake gaweyan sing akeh.
  • Priksa kene: Cara Miwiti Bisnis Pengiriman Selehake
    4Kepiye Run Ads Facebook?
    CJDropshipping minangka perusahaan pengiriman lan sumber daya kapal sing bisa dipercaya. Kita ora apik ing Facebook Ads. Yen sampeyan pengin miwiti kampanye Facebook, sampeyan kudu sinau saka papan liya, kaya Youtube, Facebook Group utawa kursus sing dibayar. Mangkene sawetara saluran sing dakkenal (Saluran kasebut mung kanggo referensi, sampeyan kudu sinau lan mesthekake dhewe).
  • Saluran Gratis:
  • 1. Youtube 2. Grup Facebook
  • Saluran Paid:
  • 1. Cara Metode - Panaliten Kasus Penawaran Manual Kanggo Iklan Facebook.
    5Apa sing ditawakake CJDropshipping Penawaran lan Kuat?
  • Ora Ragad Persiyapan, Ora Duwe Saben Wulan, Ora Ragad Panyimpanan, Ora Ana Dhuwit Paling Minimal
  • CJ APP gampang digunakake kanggo atusan ewu produk posting, pangolahan order lan gratis
  • Persediaan gudang lan pengiriman AS, pengiriman liyane sing luwih cepet tinimbang ePacket
  • Sourcing produk kanggo gulung sampeyan bisnis gratis
  • Dhukungan 7 * 24 online karo basa liyane
  • Pasokan video lan gambar produk profesional
  • Kontrol kualitas lan bangunan merek kanggo sampeyan
  • Regane biasane murah tinimbang vendor Aliexpress lan eBay
  • Pangolahan dina sing padha yen produk ing gudang.
  • Nganyari produk adol panas sing nyata-wektu
  • Kita ngisi selehake gulung mung produk biaya + biaya pengiriman yen produk saka gudang. Uga, APP kita gratis kanggo sapa wae. Sampeyan bisa mriksa rinci ing kene: Bayaran Layanan CJDropshipping
    6Apa bedane antara CJ Dropshipping lan APP Dropshipping Liyane?
    7Apa Bentenane CJ lan Aliexpress?
    Sampeyan bakal ngerti sebabe CJ tinimbang Aliexpress kanthi maca ing kene: Napa CJ Nanging Aliexpress
    8Kepiye Dadi Jeneng "CJ" Dropshipping?
    CJ dipendhet karo Perhiasan Cute, lan jeneng perusahaan asale yaiku Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd Kita miwiti saka perhiasan lan banjur ngalih bisnis pengiriman wiwit 2015. Priksa kene: Sejarah Ngembangake CJDropshipping
    9Cara Nggawe CJ Dropshipping?
    Pisanan, sampeyan kudu nggawe Akun dhewe. Nggawe akun anyar 1. Ayo ngerti yen sing paling laris karo link utawa gambar Aliexpress supplier saiki. Banjur kita bakal nyoba kanggo sumber lan ngutip sampeyan rega luwih apik tinimbang vendor saiki. Sampeyan bisa nonton video ing kene. Watch Tutorial 2. Yen seneng rega, banjur kirim pesenan kanggo kita, Sampeyan bisa nyelehake pesan kirim liwat APP. Sampeyan bisa nonton video ing kene. Watch Tutorial. Sampeyan uga bisa nyelehake csv utawa pesenan pengiriman unggul. Sampeyan bisa nonton video ing kene. Watch Tutorial. 3. Sawise sampeyan mbayar pesenan pangiriman, banjur kita bakal nyoba kanggo netepi pesenan ing dina sing padha, lan ngasilake nomer pelacakan kanggo kabeh.
    10Kepiye ndhaptar Barang-barang Kiriman Barang menyang Toko utawa Situs Web?

    Yen sampeyan wis ngidini toko sampeyan menyang APP, banjur iki cara kanggo dhaptar produk menyang toko sampeyan Cara Dhaptar Produk kanggo Toko

    Yen sampeyan ora bisa menehi wewenang ing toko menyang APP, sampeyan kudu dhaptar produk kanthi manual, mangga dhaptar produk mung nganggo LIST tombol tinimbang Sumber

    11Kepiye Priksa Status Inventori?
    Sampeyan bisa mriksa ing situs web kita. Umume barang-barang bakal ing saham lengkap amarga ngasilake barang-barang kanthi awake dhewe, kita bisa normal maneh ing wektu sing cendhak yen ora ana stok. Dadi, aja prihatin babagan persediaan kasebut.
    12Pira kanggo Pengiriman menyang Negara Sing Beda?
    Biaya pengiriman gumantung saka bobot lan atribut produk. Kita duwe alat kanggo sampeyan kanggo ngetung pengiriman. Mangga priksa manawa sampeyan duwe akun ing app.cjdropshipping.com lan mlebu Priksa kene
    13Nalika lan Kepiye Bisa Nemokake Nomer Nelusuri lan Wektu Nelpon?
    Biasane, kita bakal ngirim nomer pelacak lan dikirimake sajrone rong dina kerja sawise mbayar sampeyan. Sampeyan bisa ngrujuk ing tutorial iki: Entuk Nomer Lacak
    14Apa Bisa Nawarake Kasedhiya Menehi Kerep Anteng Suwene?
    Manawa, kita pengin nawarake diskon yen jumlah Order Order Order Bulk sampeyan utawa jumlah cukup. Biasane, pesenan 1000 utawa nilai pesenan 2000 USD bakal ditawani 1-5%.
    15Kepiye Packing Kayata Saben Pesenan?
    Biasane kita masang produk menyang kantong amplop sing ngemot bohlam udara. Kita nggunakake uga kothak kertas / kartun kanggo sawetara produk khusus. Pengemasan khusus uga kasedhiya yen sampeyan prelu. Mangga priksa video ing kene.
    16Kepiye Nemtokake Pesenan Kirim Drop?
    Yen sampeyan seneng rega sing kita sebutno, banjur kirim pesenan kanggo kita, Sampeyan bisa nyelehake pesan kirim liwat APP. Sampeyan bisa nonton video ing kene. Watch Tutorial. Sampeyan uga bisa nyelehake csv utawa pesenan pengiriman unggul. Sampeyan bisa nonton video ing kene. Watch Tutorial.
    17Sampeyan bakal Kirim Invoice utawa Panampa Bebarengan karo Bingkisan?
    Ora, kita ora bakal. Biasane kita mung ngirim barang tanpa invoice lan panrimo bebarengan karo bungkus kasebut kajaba sampeyan njaluk supaya.
    18Apa Sampeyan Menehi Layanan Label Putih / Branding?
    Ya, kita nindakake. Mangga priksa rinci ing kene: Layanan Tambah lan video ing kene: Ukiran Laser
    19Apa Parcels bakal ilang sajrone Pangiriman?

    Ana risiko riset aman 1-3% sajrone ngirim yen nggunakake China Post Ordinary Small Packet Plus, kita ora bakal nampa keluhan utawa mbalek maneh nalika milih cara pengiriman iki. Kita ora nampa keluhan sing ora ditampa yen pelanggan ora ndhukung mbusak adat kasebut. Yen sawetara faktor sing ora bisa dikendhaleni nyebabake tatanan sing ilang dening DHL, ePacket, USPS, China Post Registr Air Mail, kita bakal ngirim maneh pesenan menyang pelanggan. Klik ing kene: Mangerteni liyane

    20Item Custom kanggo Dropshipping
    Kita nduwe sekitar pabrik pabrik 2000. Lan ing wektu sing padha, kita uga duwe pabrik dhewe kanggo nggawe perhiasan uga produk sing gegandhengan karo busana. Sampeyan mung kudu menehi gambar kanggo referensi banjur kita bisa ngutip sampeyan rega sing apik kanggo nyelehake.
    21Apa Bisa Nggunakake Oberlo / Disusun lan CJ APP ing wektu sing padha?
    Ya, sampeyan bisa. Oalah. Yen sawetara nomer pelacak sing ora disinkronake menyang toko Shopify, sampeyan kudu nindakake iki: Napa Nomer Lacak Aku Ora Diselarasake kanggo Toko?
    22Napa Pelanggan Kula Ora Nampa Produk ing Wektu Malah Sasi 2?
    Wektu kiriman rata-rata kita ing AS yaiku 6-14 dina dening ePacket lan 14-25 dina dening China Post Registr Air Air, nanging, minangka angka rata-rata sing tegese ana sawetara wektu tundha sajrone pengiriman kanggo sawetara bungkus sing ora dikepengini. Kadhangkala amarga festival kasebut, cuaca sing serius, pengawasan keamanan, lan sapiturute, kita mesthi bakal ngetutake pesenan tundha iki kanggo sampeyan. Klik ing kene: Mangerteni liyane
    23Napa Ora Ana informasi Nglacak Paket Kula ing situs web?
    Biasane, udakara udakara dina 3 kanggo nganyari nganyari informasi nalika dikirim. Yen sampeyan durung ndeleng update informasi nelusuri ing internet 3 internet wiwit dikirim, mula bisa uga amarga wektu tundha pangolahan kantor pos, kita kudu ngenteni dina liyane 2. Nganti sawetara produk sing panas banget kanggo tetep persediaan, bisa uga entek ora entek kanggo barang sing lagi digunakake. Ora kuwatir, bakal bali menyang saham ing dina 2-3, lan informasi pelacakan bakal dianyari cepet. Nanging sampeyan uga bisa nggawe sawetara Dashboard CJ supaya ora sambat karo para pelanggan: Mangga tindakake setelan ing kene: Napa Ngawasi Nomer Ora Bisa? Nyelarasake Nomer Nelusuri Sadurunge utawa Sawise Nglamar
    24Napa Informasi Nglacak Paket Kula Tetep ing Lokasi Saya suwe lan Ora Ngganti?

    Kanggo pengiriman internasional, adat kasebut dadi peran sing ketat banget. Dheweke mesthi mriksa bungkus sing akeh tinimbang siji. Nalika padha nemokake salah sawijining artikel sing mbebayani ing karton gedhe lan kedadeyan salah sawijining bungkusan kita (sanajan biasane produk) uga ana ing kartun iki, banjur bakal mandheg nyetujoni karton gedhe lan njupuk kasebut. Langkah sabanjure, dheweke bakal menehi inspeksi luwih maju, dheweke bakal mbukak karton lan mriksa siji-siji. Kanggo wektu iki, butuh wektu sing suwe, mula informasi sing bisa dilacak tetep tanpa obah. Mangerteni liyane

    25Apa Sampeyan Nduwe Photographing lan Video Shooting Photo? Sepira suwene wektu kanggo njupuk video?
    Ya, kita bisa nindakake loro-lorone: Layanan Tambah Wigati dicathet: Kanggo pelanggan sing kerja bareng luwih saka 2 wulan, lan jumlah pesenan saben dina rata-rata luwih saka 500USD, kita bakal menehi layanan fotografi (gratis kanthi gratis. Biasane, mbutuhake dina bisnis 2 nggawe video yen produk wis ana ing gudang Yiwu. Nanging kadhangkala bakal entuk sawetara dina yen produk ora ana ing Warehouse Yiwu. Kepiye Gunakake Layanan Pamuter Video saka CJ Dropshipping? Ndeleng Detil
    26Apa Babagan Pajak lan Napa Sampeyan Nggawe Nilai Suda ing Paket?
    Sawetara pelanggan ngelingi rega sing kita tulis ing paket ePacket akhir-akhir iki, mula kita njlentrehake prilaku kasebut ing kene kanggo ngilangi salah paham kasebut. Kaping pisanan, kabeh kapal saka negara liya menyang negara liyane kudu nyatakake nilainya. Yaiku kebijakan pemerintah. Terus terang, iku kebijakan khusus. Lan saben negara duwe standar pajek sing beda, umpamane, Sareh, saben negara duwe standar pajek sing beda, lan rega sing biasane kita tulis ing paket kasebut luwih murah tinimbang rega nyata. Contone, rega Deklarasi Customs sing ditampilake ing ndhuwur yaiku $ 2.10, nanging luwih murah tinimbang rega sing nyata. Iki amarga yen kita nulis kanthi rega sing luwih murah, para pelanggan ora bakal mbayar Pajak. Lan iki penting banget, saben bingkisan lan saben vendor kudu nindakake iki. Dadi, kanggo ngumumake nilai sing luwih murah bisa ngindhari pajak kasebut kanthi efektif.
    27Apa Harga Pengiriman lan Wektu Pangiriman?

    kanthi iki Video sampeyan bakal ngerti Apa rega kiriman lan wektu pangiriman? Bedane saka rega pengiriman Aliexpress dadi rega pengiriman CJ. Regane Pengiriman negesake bobot, sifat, negara tujuan lan uga cara Pangiriman. Sampeyan kudu ngetung rega pengiriman kanthi nggunakake kita alat Lan uga kasedhiya kanthi wektu pangiriman.

    28Bisa Ngimpor Produk CJ ing Shopify, WooCommerce, eBay, Amazon, Lazada, Shopee, Toko Shipstation? Toko apa sing kasedhiya CJ?
    Saiki, kita gabung karo Shopify, WooCommerce, eBay, Amazon, Lazada, Shopee, Shipstation. Yen toko sampeyan minangka salah sawijining, sampeyan bakal nyiyapake kabeh kanthi otomatis diproses. Yen ora, sampeyan kudu dhaptar utawa ngimpor produk menyang toko individu kanthi manual lan pasang pesenan unggul kanggo kita.
    29Napa Ora Ana Tuku Boten lan Apa Bedane Antarane SENARAI utawa SUMBER? Napa ujar ora ditemokake?
    Amarga kita nyelehake perusahaan pengiriman, kita ora bisa adol, pesenan kita adhedhasar pesenan sampeyan, mula sampeyan ora kudu tuku dhasar. LIST tegese produk banget khusus karo detail, kaya rega, pengiriman lan sapiturute bisa didaftar ing toko kanthi klik. SUMBER tegese produk saka pabrik makarya kita, ora menehi saran detail babagan produk kayata persediaan, ukuran, varian, bobot lan sapiturute, kita kudu ngubungi kanthi rinci, banjur bakal dianyari kanggo produk LISTable.
    30Pira Ragad Layanan lan Rencana Anggota APP, Apa Biaya Sampeyan?
    Kita ngisi selehake gulung mung produk biaya + biaya pengiriman yen produk saka gudang. Uga, APP kita gratis kanggo sapa wae. Sampeyan bisa mriksa rinci ing kene: Bayaran Layanan CJDropshipping
    31Apa Paket Sampeyan Ora Tampilake Informasi Cina, "Digawe ing China", utawa "Kapal saka China '?
    Mung solusi kanggo mbusak asal "China" produk yaiku ngirim metu saka gudang AS. Sembarang bungkusan sing kudu ngresiki adat saka China menyang negara liya kudu nuduhake papan asile ing label adat.
    32Yen aku golek produk ing Taobao utawa 1688, Apa Kita Bisa Nyedhiyani Sampeyan Link banjur Sampeyan M tuku lan Kirimi Kanggo Kita?
    Ya, kerjane. Biasane, kita bakal nambah 5% -15% rega ekstra ing rega produk 1688 minangka wates lan biaya pangolahan, banjur kita bakal ngetung biaya pengiriman kanthi nggunakake kita Kapal Kalkulator. saengga rega akhir bakal dadi rega produk + biaya pengiriman. Mangga priksa tutorial iki babagan carane ngirim panjalukan sumber kanggo kita: Panyuwunan Kirim Post
    33Nalika Nambahake pPoduk Apa Bisa Milih Luwih saka Salah Cara Pangiriman Supaya Menehi Pilihan Pelanggan?
    Bener, sampeyan bisa nindakake iku! Sampeyan bisa nambah cara pengiriman menyang toko kanthi manual, lan ngganti cara pengiriman ing kaca pesenan CJ nalika ngirim pesenan menyang CJ.
    34Apa produk sing Paling Panas, Menang, Tren?
    Sampeyan kudu nginstal CJDropshipping APP ing piranti ponsel sampeyan. Mangga golek CJDropshipping ing APPLE STORE, GOOGLE PLAY utawa sawetara liyane Andriod APP STORE. Kita bakal ngandhani sampeyan liwat piranti ponsel saben dinane. Sampeyan uga bisa langganan CJDropshipping YOUTUBE CHANNEL kanggo nonton video kasebut.
    35Kepiye Lacak Pengiriman Standard Aliexpress?
    36Pira Cara Pembayaran Kita Bisa Pilih? Apa Perlu Pay Upfront?
    Kita nyedhiyakake 8 cara pambayaran, PayPal, T / T (Transfer Wire Bank), Western Union lan CJ Dompet, Payoneer, Kartu Kredit, Payssion, Midtrans. Lan sampeyan ora perlu mbayar ing ngarep. Rincian: Metode Pembayaran
    37Cara Bukak Musuhan ing CJ APP?
    Kita pengin mbantu bisnis sampeyan tuwuh, lan kita bakal dadi tanggepan kanggo saben pesenan kiriman saka CJ. Waca kene Bukak Sengketa
    38Produk Apa sing Bisa Didol ing CJ APP?
    Kita duwe rong jinis produk ing APP. Jinis pisanan yaiku produk sing sumber sing ateges produk iki kasedhiya ing pabrik koperasi, nanging kita ora duwe spesifikasi babagan kasebut, kita kudu ngubungi pabrik koperasi babagan detail kayata bobot, persediaan, lan kualitas dll. rega total totalhippinig lan bakal bali menyang sampeyan kanthi dhaptar tartamtu yen wis, mula sampeyan kudu ngirim panjaluk sumber kanggo kita. Jinis kapindho yaiku dhaptar produk sing ateges produk kasedhiya karo dhaptar tartamtu, kayata bobot, persediaan, pengepakan, total rega dropping lan sapiturute sampeyan bisa dhaptar menyang toko kanthi siji klik. Dadi, sampeyan kudu adol produk sing nganggo Dhaptar ngisor tinimbang Sumber.
    39Kepiye Kasedhiya karo Kebijakan Wangsul Bathi mbalekake?
    Mangga deleng ing kene: Mbalekaken utawa Setel Kebijakan
    40Kepiye Wong Seperti CJDropshipping? Apa sing dingerteni CJDropshipping Review, Rating?
    Mangga priksa kene: Wong Kaya CJDropshipping
    41Kanggo Dropshipping karo AliExpress: Kepiye Sampeyan Mesthekake Pelanggan Anyar Potensial Ngerti babagan Wektu Pangiriman? Apa sampeyan nambahake "Wektu Pangiriman Minggu Minggu" ing bagean FAQ lan / utawa Kaca Produk?
    Sampeyan luwih becik sampeyan sebutake ing FAQ utawa Produk Page sampeyan, nanging bakal mengaruhi penjualan sampeyan nalika ndeleng. Cara paling apik yaiku sampeyan kudu nemokake cara pengiriman sing luwih cepet. Ing kene disaranake sampeyan bisa nyoba iki: Kapal Kalkulator
    42Kepiye Return to Order Pesenan Pangiriman?
    43Kepiye Ngimpor utawa Dhaptar SEMUA Produk CJ utawa Akeh Toko Kula?
    Sampeyan kudu nggunakake API kanggo ngimpor utawa dhaptar ALL Produk CJ menyang toko sampeyan, priksa kene: Developer. Sampeyan uga bisa nggunakake fitur dhaptar akeh: Dhaptar Produk kanthi Bulk
    44Napa Produk CJ luwih murah tinimbang Aliexpress, Nanging Biaya Pengiriman Luwih Luwih?
    Biaya pengiriman Aliexpress palsu, para vendor nambahake ongkos kanggo produk. Waca artikel iki: Mangerteni liyane
    45Cara Nggunakake CJ Google Chrome Extension kanggo 1688, Pengiriman Taobao lan Pembelian?
    CJ uga kasedhiya karo Ekstensi Google Chrom. Kajaba kanggo Oberlo kerja karo Aliexpress, CJ Chrome Extension nggarap 1688, Taobao lan Tmall kanggo ngasilake, dhaptar, grosir lan sapanunggalane. Sampeyan bisa nginstal kanthi klik: PASANG lan sinau babagan nggunakake kanthi klik: Cara Gunakake Ekstensi CJ Chrome?
    46Kepiye Cara Tambah Jumlahe Panjaluk Sourcing? Pira Panjaluk Sourcing i Bisa Kirim Saben?
    Panjaluk sumber minangka fitur sing populer ing CJ. Kita manual nemokake produk saka Pabrik Koperasi Kami, Pasar Yiwu, 1688, Taobao sing kasengsem didol. Kita ngginakaken wektu kanggo riset lan dhaptar menyang platform kita. CJ seneng ngelingake sampeyan wong-wong sing larang regane sumber daya utawa tim kita bakal rame banget supaya pakaryan bisa rampung kanthi cepet. Lan iki uga mengaruhi klien liyane sing mbutuhake asil cepet. Sistem kita bakal nambah jumlah panjaluk sumber kanthi otomatis nalika sampeyan tetep nggawe pesenan menyang CJ.

    Kanggo pangguna pangguna, panyuwunan sumber 5 kasedhiya saben dina

    Kanggo pangguna sing diselehake luwih saka pesenan 50: Panjaluk sumber 10 kasedhiya saben dina

    Kanggo pesenan pangguna sing dilebokake luwih saka 2000USD: Panjaluk sumber 20 kasedhiya saben dina

    Kanggo pesenan pangguna sing diselehake luwih saka 2 yuta USD: tanpa watesan

    Sampeyan uga bisa tuku rencana mbayar kanggo nambah jumlah panjaluk.
    47Apa Inventori Swasta?
    Yen sampeyan pengin pengiriman luwih cepet langsung saka pengiriman domestik AS utawa nyegah produk ora kekurangan saham, sampeyan kudu tuku persediaan pribadi.

    Iki tegese saham mung kasedhiya kanggo sampeyan, lan sampeyan bisa nggunakake persediaan iki kanggo nyuda rega produk ing urutan sabanjure.

    Kepiye Tuku Inventori utawa Grosir ing CJ APP?
    49Cara Sambungake eBay eBay menyang CJ Dropshipping APP?
    50Kepiye Gunakake CJ Drop Shipping lan Aliexpress Luwih apik ing Wektu sing padha?
    Sampeyan ora babagan operasi ing CJ APP. Yaiku babagan mastermind. Wacanen ing kene: Sampeyan kudu nggunakake Aliexpress lan CJ
    51Kepiye CJ Dropshipping Pakaryan lan Apa Ringkesan?
    Mangga priksa langkah-langkah artikel iki: Kepiye CJ Dropshipping Pakaryan lan Apa Ringkesan?
    52Kepiye Gunakake Inventori Swasta babagan CJ Dropshipping?
    Mangga priksa langkah-langkah artikel iki: Kepiye Gunakake Inventori Swasta babagan CJ Dropshipping?
    53Cara Ningkatake Wektu Pangolahan utawa Nggawe Luwih Cepet?
    Wektu pangolahan lan wektu kiriman sing diwartakake kanthi rata-rata. Kanggo wektu pengiriman, bisa uga ana wektu tundha sawetara paket, utamane ing musim puncak. Kanggo wektu pangolahan, yen produk wis siyap ing gudang kita bisa diproses dina sing padha utawa dina sabanjure sawise pesenan sampeyan. Yen kita kudu order saka supplier, wektu pangolahan sekitar 2-3days kalebu wektu sing dibutuhake kanggo nampa produk ing gudang kita. sok-sok wae pemasok bisa kekurangan saham, mula kita bakal ngandhani babagan wektu tundha kasebut. Yen sampeyan duwe pesenan sing stabil biasane kita nyaranake pelanggan kanggo tuku persediaan pribadi kanggo dilebokake ing gudang kita supaya bisa nyepetake proses pangolahan. Kita duwe gudang ing YIWU, SHENZHEN, AS (wétan lan kulon) kanggo pengiriman luwih apik kiriman. Mangga priksa rinci ing kene: Kepiye cara cendhak proses lan ngirim pangiriman utawa luwih cepet kanggo Shopify Dropshipping?
    54Cara Verifikasi Alamat Email Sampeyan Sawise Registrasi?
    Mangga priksa artikel iki lan tututi langkah-langkah: Cara verifikasi Alamat Email Sampeyan Sawise Registrasi?
    55Cara Sambungake Toko Amazon menyang CJ Dropshipping APP?
    56Kepiye Tambah Fitur Prentah Ngawasi ing Toko Shopify?
    57Cara Nyambung ShipStation karo CJ Dropshipping?
    58Napa Produkku Diterbitake lan Didol ing CJ?
    Nalika ngirim panjaluk sumber produk, mula kita bakal nggunakake wektu kanggo sumber lan nggawe minangka produk pribadi sing mung katon sampeyan! Yen sampeyan ora ngirim pesenan kanggo produk iki sajrone minggu 2, mula kita bakal nggawe produk iki dadi umum sing tegese produk bakal katon kanggo wong liya. Kangge, yen sampeyan adol produk iki lan njaluk kita golek persediaan kanggo sampeyan miturut perjanjian, lan sampeyan ora bisa adol persediaan iki ing wektu sing biasa, kita uga bakal nggawe umum iki. Kadhangkala, nalika ngirim panjalukan sumber menyang CJ. Produk bisa uga wis ana lan diwartakake ing CJ sing durung ditemokake. Kita bakal menehi tandha sukses panjaluk iki lan sampeyan bakal bisa ndeleng produk minangka status umum sing tegese produk bakal katon kanggo pangguna apa wae. Mangga maca kabijakan privasi ing kene: Kebijakan Privasi
    59Apa Aku kudu Ngisi Dompet CJ sadurunge Nggunakake Layanan Sampeyan?
    Ora, Sampeyan ora kudu ngisi Dompet CJ sadurunge nggunakake layanan kita. Ngisi CJ Dompet mung kanggo entuk bonus.
    60Cara Nggawe Formula Pengiriman Formula ing Toko Toko?
    61Kepiye Nggawe Kebijakan Pangiriman Toko Drop kanggo Pelanggan?
    62Kepiye cara nyelehake Pesanan Contoh utawa Tes ing CJ?
    Pesenan conto utawa uji coba dianggep pesenan grosir ing CJDropshipping! Bentenane yaiku kanthi akeh nanging umume conto utawa uji coba kanthi nganggo siji utawa rong item. Tindakake langkah-langkah iki: Kepiye nyelehake Contoh utawa Prentah Uji coba?
    63Napa Gudang CJ USA Ora Nampa Produk Bali?
    Kaya sing sampeyan ngerteni paling akeh produk sing ana ing harga yaiku barang regane cilik lan biaya tenaga kerja ing AS banget dhuwur (15USD / jam). Yen nampa barang sing wis bali, kita kudu mbukak lan mriksa kualitase lan nggoleki SKU, lan liya-liyane sing bakal luwih akeh tenaga kerja tinimbang nilai barang kasebut. Pramila yen produk pelanggan bali, dheweke kudu bali menyang gudang China tinimbang gudang AS.
    64Kepiye Gunakake Layanan Katen CJ?
    Mangga priksa langkah-langkah artikel iki: Kepiye Gunakake Layanan Katen CJ?
    65Kepiye Transfer Toko menyang akun CJ Liyane?
    Mangga priksa langkah-langkah artikel iki: Kepiye Transfer Toko menyang akun CJ Liyane?
    66Kepiye Nggawe Pesanan Ngemot Invois sajrone Wektu?
    Mangga priksa langkah-langkah artikel iki: Kepiye Nggawe Pesanan Ngemot Invois sajrone Wektu?
    67Apa Ganjaran lan Cara Gunakake?
    Mangga priksa langkah-langkah artikel iki: Apa Ganjaran lan Cara Gunakake?
    68Cara Nggunakake Fitur Paket Adat Anyar?
    Mangga priksa langkah-langkah artikel iki: Cara Nggunakake Fitur Paket Adat Anyar?
    69Cara Sambungake Toko Shopee menyang APP CJ Dropshipping?
    Mangga priksa langkah-langkah artikel iki: Cara Sambungake Toko Shopee menyang APP CJ Dropshipping?
    70Cara Sambungake Lazada Store kanggo CJ Dropshipping APP?
    Mangga priksa langkah-langkah artikel iki: Cara Sambungake Lazada Store kanggo CJ Dropshipping APP?
    71Kepiye Ngekspor Pesenan saka Shopify kanthi Nggunakake Alat?
    sadurunge nyelehake csv utawa pesenan pengiriman unggul. Sampeyan kudu ngekspor pesenan saka Shopify, sampeyan bisa uga nindakake saka bagean pesenan Shopify utawa nggunakake EXPORT OrderPro saka Shopify APP Store.
    72Kepiye Ngimpor Nomer Excel utawa CSV Nelusuri kanggo Toko Toko kanthi Akeh?
    Sawise Ngekspor Nomer Lacak saka CJ APP, Sampeyan kudu ngimpor nomer ranging menyang toko Shopify kanthi Nggunakake MassFulfill. Sampeyan bisa nggoleki saka toko Shopify APP.
    73Masalah Umum karo Woocommerce Store lan Apa sing Kudu Daktindakake?
    74Napa Dhaptar Listing ing eBay Store Gagal lan Apa Kudu Diwenehi?
    75Napa Nomer Lacak Aku Ora Diselarasake kanggo Toko?
    76Apa Cithakan Email CJ Kirimi menyang Pelangganaku Nalika Produk-produké Muncul?
    Kita ora ngirim email menyang pelanggan, kita mung micu sistem email toko sampeyan, lan bakal ngirim email kasebut menyang pelanggan. Dadi cithakan kasebut diurus ing toko sampeyan. Sampeyan kudu mriksa pandhuan ing toko sampeyan.
    77Kepiye Nggolek utawa Sumber Produk dening Gambar ing CJ?
    78Apa Bisa Barang Produk ing Aliexpress utawa Platform Liyane sing wis Dikandhani ora kasedhiya ing CJ. Kepiye Aku Nindakake Banjur?
    Sampeyan mung kudu: Sambungake Produk saka toko sampeyan karo CJ banjur koneksi bakal disetel lan pesenan bakal kanthi otomatis tekan sistem CJ. Sampeyan bakal bisa Selehake Pesenan ing Cara Iki
    79Kepiye Kepiye Aku Entuk Katetepan utawa Dropshipping saka CJ?
    CJ nyedhiyakake persetujuan kiriman sing diunduh kanggo download kanggo kabeh pangguna sing pangguna lan bener sing adol produk utawa pesenan saka CJ. Sampeyan bisa download ing kene: Kesepakatan Dropshipping
    80Apa Aku Perlu Ngowahi utawa Nggawe Kabeh Produk sing Dhiripake saka Aliexpress? Kepiye Cara Sambungake Produk karo CJ?
    Ora Ana Prelu Nggawe Listing Product ing Toko Panjenengan - Mung Gunakake Feature Sambungan CJ Otomatis: Cara Nyambungake Produk?
    81Kepiye Nggawe Bisnis sampeyan karo CJ COD?
    Ing sawetara negara, Cash on Delivery (COD) isih dadi pilihan sing umum kanggo para pelanggan nalika blanja kanthi online. Bakal njaga supaya ora dijupuk dhuwit nanging ora nampa produk kasebut. Dadi, utamane ing negara-negara Asia Tenggara, akeh sing adol bakal ngenali COD minangka cara pembayaran sing populer: Awis ing Pangiriman
    82Kepiye Cara Akses API kanggo Pangembang?
    Yen sampeyan duwe kawruh babagan coding, sampeyan bisa nggunakake CJ API kanggo nyambung CJ karo situs sampeyan dhewe. Mangga priksa dokumen kasebut ing kene: Dokumen API
    83Kepiye cara nyelehake Urutan Dropshipping Manual kanggo CJ?
    Mangga tindakake langkah ing ngisor iki: Kepiye cara nyelehake Urutan Dropshipping Manual kanggo CJ?
    84Kepiye Gunakake CJ US Warehouses kanggo Nyurung Dropshipping?
    CJ wis duwe rong gudang ing AS saiki, bakal nambah luwih akeh gudang ing AS lan Worldwide. Mangga tindakake langkah ing ngisor iki: Kepiye Gunakake CJ US Warehouses kanggo Nyurung Dropshipping?
    85Kepiye Nggawe sub-akun kanggo VA ing CJ APP?
    Sampeyan kudu nyewa karyawan kanggo menehi bisnis nalika sampeyan duwe pesenan stabil saben dina. Ing kahanan iki, dadi kudu nuduhake akun kasebut. Mangga tindakake langkah ing ngisor iki: Kepiye Nggawe sub-akun kanggo VA ing CJ APP?
    Facebook Komentar