fbpx

Syarat Penggunaan

Katentuan Pangginaan supados langkung

Wacanen Gunakake Ketemu lan Konsep Iki Ngrampungake!

(Dianyari ing 15 Agustus 2016)

Sugeng rawuh ing www.cjdropshipping.com lan app.cjdropshipping.com! Katentuan Pangginaan supados langkung Panggunaan nggambarake syarat lan kahanan sing ditrapake kanggo akses lan panggunaan situs web ing www.cjdropshipping.com lan app.cjdropshipping.com (saben "situs”). Dokumen iki minangka persetujuan sing sah ing antarane sampeyan minangka pangguna situs (sing diarani "sampeyan","Panjenengan"Utawa"Pengguna”Sawise iki) lan lembaga Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd sing didhaptar ing klausa 2.1 ing ngisor iki (diarani“we","kita"Utawa"Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd"Sawise iki).

1.Aplikasi lan panampa saka Katentuan

1.1 Panganggone situs lan Yiwu Cute Perusahaan Co, Layanan, piranti lunak, piranti lunak lan produk (bebarengan minangka "layanan"Sawise iki) tundhuk syarat lan kahanan sing ana ing dokumen iki uga Kebijakan Privasi, Kebijakan Listing Product lan aturan lan kabijakan situs liya sing bisa diterbitake Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd. Layanan Promosi sing dirujuk ing Yiwu Cute Perdagangan Co, Ltd, Anggota Keanggotaan Gratis bakal kalebu Top Ranking lan Listing Sponsor lan Layanan liyane kaya sing diumumake dening Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd saka wektu. Dokumen iki lan aturan lan kabijakan situs liya sing diarani ing ngisor iki minangka "Sarat”. Kanthi ngakses Situs utawa nggunakake Layanan, sampeyan setuju bakal nampa lan kaiket karo Ketentuan kasebut. Aja nggunakake Layanan utawa Situs yen sampeyan ora nrima kabeh Syarat.
1.2 Sampeyan bisa uga ora nggunakake Layanan lan uga ora nampa Sarat yen (a) sampeyan ora umur legal kanggo nggawe kontrak naleni karo Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd, utawa (b) sampeyan ora dileksanakake nampa Layanan miturut hukum Hong Kong utawa negara liya / wilayah kalebu negara / wilayah sing sampeyan manggon utawa ing ngendi sampeyan nggunakake Layanan kasebut.
1.3 Sampeyan ngakoni lan setuju yen Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd bisa mbenake Sarat apa wae kanthi ngirim Sarat sing wis diowahi lan dirampungake ing situs-situs. Kanthi nggunakake Layanan utawa Situs, sampeyan setuju manawa Syarat sing wis diowahi bisa ditrapake kanggo sampeyan.
1.4 Yen Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd wis ngirim utawa nyedhiyakake terjemahan saka versi Inggris ing Syarat, sampeyan setuju manawa terjemahan kasebut diwenehake mung kanggo penak lan manawa versi basa Inggris bakal ngatur panggunaan Layanan utawa Situs.
1.5 Sampeyan bisa uga kudu mlebu perjanjian sing kapisah, manawa online utawa offline, karo Yiwu Cute Perdagangan Co, Ltd utawa afiliasi kanggo Layanan apa wae ("Kesepakatan tambahan”). Yen ana konflik utawa ora konsistensi antarane Sarat lan Perjanjen tambahan, Perjanjen tambahan kudu luwih dhisik miturut Katentuan kasebut mung kanggo Layanan sing dianggep.
1.6 Sarat kasebut bisa uga ora diowahi kajaba kanthi ditulis dening pejabat resmi Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd.

  1. Penyediaan Layanan

2.1 entitas kontraksi Yiwu Cute Co, Ltd sing dikontrak karo Yiwu Cute Perdagangan Co, Ltd Hong Kong yen sampeyan minangka pangguna saka Situs lan pangguna utawa pangguna ing Hong Kong utawa Macau. Yen sampeyan wis mlebu utawa dadi penduduk ing daratan China, sampeyan lagi kontrak karo Hangzhou CJ Advertising Co, Ltd. Amarga sawetara bagean utawa bagean Layanan bisa didhukung lan diwenehake dening afiliasi Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd, Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd bisa uga utusan sawetara Layanan kanggo afiliasi, utamane Yiwu Cute Perdagangan Co, Ltd (Eropa) Terbatas sing dilebokake ing Inggris, sing sampeyan setuju bisa menehi invoice kanggo bagean saka Layanan kasebut.
2.2 Sampeyan kudu ndhaptar minangka anggota ing situs supaya bisa ngakses lan nggunakake sawetara Layanan. Salajengipun, Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd duwe hak, tanpa notifikasi sadurunge, kanggo mbatesi akses utawa nggunakake Layanan tartamtu (utawa fitur ing Layanan) kanggo mbayar Pangguna utawa tundhuk karo syarat liyane Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd bisa ngetrapake diskonen.
Layanan 2.3 (utawa fitur ing Layanan) bisa beda-beda kanggo macem-macem wilayah lan negara. Ora ana garansi utawa perwakilan sing diwenehake manawa layanan utawa fitur utawa fungsi tartamtu utawa jinis lan ambane Layanan utawa fitur lan fungsi sing kasedhiya kanggo Pangguna. Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd bisa uga minangka watesan budi bicara, nolak utawa nggawe level akses sing beda lan nggunakake Layanan apa wae (utawa fitur ing Layanan) babagan pangguna sing beda.
2.4 Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd bisa miwiti, ngganti, nganyarke, ngetrenake kahanan, nundha, utawa mungkasi Layanan (utawa fitur ing Layanan) tanpa kabar sadurunge kajaba ana layanan adhedhasar beya, pangowahan kasebut ora bakal nemen mengaruhi Panganggo sing mbayar kanggo nglayani Layanan kasebut.
2.5 Sawetara Layanan bisa diwenehake dening Yiwu Cute Perusahaan Co, gabungan saka Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd

  1. Pangguna Umumé

3.1 Minangka kahanan kanggo ngakses lan panggunaan Situs utawa Layanan, sampeyan setuju manawa sampeyan bakal netepi kabeh hukum lan peraturan sing ditrapake nalika nggunakake Situs utawa Layanan.
3.2 Sampeyan setuju nggunakake Situs utawa Layanan mung kanggo tujuan pribadi lan internal. Sampeyan setuju manawa (a) sampeyan ora bakal nyalin, ngasilake, ndownload, nerbitake maneh, adol, distribusi utawa dodol layanan utawa informasi, teks, gambar, grafis, klip video, swara, direktori, file, database utawa dhaptar, etc kasedhiya utawa liwat Situs (ing "Konten Konten"), lan (b) sampeyan ora bakal nyalin, ngasilake, download, nyusun utawa nggunakake konten situs kanggo tujuan bisnis sing saingan karo Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd, utawa digunakake komersial Konten Konten. Pengambilan Konten Situs kanthi sistematis saka situs kanggo nggawe utawa nyusun, kanthi langsung utawa ora langsung, koleksi, kompilasi, database utawa direktori (apa liwat robot, laba-laba, piranti otomatis utawa proses manual) tanpa idin ditulis saka Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd. dilarang. Panganggone konten utawa bahan ing situs iki kanggo maksud sing ora diidini kanthi jelas ing Sarat.
3.3 Sampeyan kudu maca Polisi Privasi Yiwu Cute Co, Ltd sing ngatur pangayoman lan panggunaan informasi pribadhi babagan Pangguna sing duwe Yiwu Cute Perusahaan Co, lan gabungan. Sampeyan nampa syarat-syarat Kebijakan Privasi lan setuju nggunakake informasi pribadi babagan sampeyan miturut Kebijakan Privasi.
3.4 Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd bisa ngidini Pangguna ngakses konten, produk utawa layanan sing ditawakake pihak katelu liwat pranala (ing bentuk link tembung, spanduk, saluran utawa liya), API utawa digunakake ing situs web pihak katelu kasebut. . Sampeyan dieling-eling kanggo maca syarat-syarat lan kahanan situs web lan / utawa kabijakan privasi sadurunge nggunakake situs. Sampeyan ngakoni manawa Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd ora duwe kontrol situs web pihak katelu kasebut, ora ngawasi situs web kasebut, lan ora tanggung jawab utawa tanggung jawab marang sapa wae kanggo situs web kasebut, utawa konten, produk utawa layanan sing kasedhiya ing situs web kasebut. situs web kasebut.
3.5 Sampeyan setuju ora nindakake tumindak kanggo ngrusak integritas sistem komputer utawa jaringan Yiwu Cute Jewelry Co, Ltd lan / utawa pangguna liyane utawa ora entuk akses menyang sistem komputer utawa jaringan sing ora sah.
3.6 Sampeyan setuju ora bakal nindakake tumindak sing bisa ngrusak integritas Yiwu Cute Perhiasan Co, sistem umpan balik, kayata menehi umpan balik positif kanggo nggunakake ID Anggota sekunder utawa liwat pihak katelu utawa kanthi menehi saran tanggepan negatif kanggo liyane Pangguna.
3.7 Kanthi ngirim utawa nampilake informasi, konten utawa materi ("Konten Panganggo") ing situs utawa menehi konten Panganggo kanggo Yiwu Cute Perdagangan Co, Ltd utawa wakil kita, sampeyan bakal menehi irah-irahan sing ora bisa dilalekake, ora terus-terusan, ing saindenging jagad, gratis royalti, lan sub-lisensi (liwat pirang-pirang tiar) menyang Yiwu Cute Jewelry Co, Ltd kanggo nampilake, ngirim, nyebarake, ngasilake, nerbitake, duplikat, adaptasi, modifikasi, nerjemahake, nggawe karya turunan, lan digunakake nggunakake utawa kabeh Konten Panganggo ing sembarang bentuk, media, utawa teknologi sing saiki dikenal utawa ora saiki dikenal kanthi cara apa wae lan kanggo maksud apa wae sing bisa migunani kanggo operasi situs-situs, panentu Layanan lan / utawa bisnis ing Pangguna. Sampeyan konfirmasi lan njamin menyang Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd, sampeyan duwe hak, kekuwatan lan panguwasa sing dibutuhake kanggo menehi lisensi ing ndhuwur.

  1. Akun Anggota

4.1 Pangguna kudu didhaptar ing situs kanggo ngakses utawa nggunakake sawetara Layanan (pangguna sing wis kadhaptar uga diarani "anggota”Ngisor). Kajaba persetujuan Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd, Pangguna mung bisa ndhaptar siji akun anggota ing situs kasebut. Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd bisa mbatalake utawa mungkasi akun pangguna pangguna yen Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd duwe sebab curiga yen Pangguna wis ndhaptar loro utawa luwih saka akun anggota. Salajengipun, Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd bisa nolak aplikasi pangguna kanggo pangguna kanggo alesan apa wae.
4.2 Sawise registrasi ing Situs, Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd bakal nemtokake akun lan ngetokake ID anggota lan sandhi (sing pungkasan bakal dipilih dening pangguna pangguna nalika registrasi) kanggo saben pangguna sing wis didaftar. Akun bisa uga duwe akun email ing web kanthi ruang panyimpenan sing winates kanggo Anggota kanggo ngirim utawa nampa email.
4.3 Ajang ID Anggota lan sandhi unik kanggo akun siji. Saben Anggota dadi tanggung jawab kanggo njaga rahasia lan keamanan ID Anggota lan sandhi lan kabeh kegiatan sing ana ing akun sampeyan. Ora ana Anggota sing bisa nuduhake, nemtokake, utawa ngidini panggunaan akun Anggota, ID utawa sandhi dening wong liya ing njaba entitas bisnis Anggota. Anggota sarujuk kanggo menehi kabar langsung menyang Yiwu Cute Jewelry Co, Ltd, yen sampeyan ngerti nggunakake tembung sandhi utawa akun sampeyan sing ora sah utawa pelanggaran keamanan akun sampeyan.
Anggota 4.4 setuju manawa kabeh kegiatan sing dumadi ing akun sampeyan (kalebu tanpa watesan, ngirim informasi apa wae perusahaan utawa produk, klik kanggo nampa Perjanjen utawa aturan tambahan, lengganan utawa nggawe pembayaran kanggo layanan apa wae, ngirim email nggunakake akun email utawa ngirim SMS) bakal dianggep duwe wewenang dening Anggota.
Anggota 4.5 ngakoni manawa nuduhake akun karo wong liya, utawa ngidini macem-macem pangguna ing njaba entitas bisnis sampeyan nggunakake akun (bebarengan, "macem-macem panggunaan"), Bisa uga gawe piala ing Yiwu Cute Perdagangan Co, Ltd utawa Pangguna Situs liyane. Anggota bakal mbayar ganti rugi Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd, afiliasi, direktur, karyawan, agen, lan wakil marang kerugian utawa kerusakan (kalebu nanging ora diwatesi kanggo ilang bathi) sing dialami amarga nggunakake macem-macem akun . Anggota uga sarujuk, yen ana pirang-pirang panggunaan akun utawa kegagalan Anggota kanggo njaga keamanan akun sampeyan, Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd, ora bakal tanggung jawab kanggo kerugian utawa kerusakan sing ditimbulake saka pelanggaran kasebut lan bakal duwe hak nggantungake utawa mungkasi akun Anggota tanpa tanggung jawab kanggo Anggota.

  1. Tanggung jawab Anggota

5.1 Saben Anggota nggantosi, menehi jaminan lan setuju yen (a) sampeyan duwe kekuwatan lan panguwasa kanggo nampa Katentuan kasebut, menehi lisensi lan wewenang lan nindakake kewajiban ing ngisor iki; (b) sampeyan nggunakake situs lan Layanan mung kanggo bisnis; lan (c) alamat sing diwenehake nalika ndhaptar minangka pusat bisnis entitas bisnis sampeyan. Kanggo tujuan sing diwenehake, kantor cabang utawa penghubung ora bakal dianggep minangka entitas sing kapisah lan bisnis utama sampeyan bakal dianggep dadi kantor kepala sampeyan.
Anggota 5.2 dibutuhake kanggo menehi informasi utawa materi babagan entitas, bisnis utawa produk / layanan minangka bagean saka proses registrasi ing Situs utawa panggunaan Layanan apa wae utawa akun anggota. Saben Anggota nggantosi, njamin lan setuju yen (a) informasi lan materi kayata apa sing diajukake sajrone proses registrasi utawa sawise kabeh lampahing panggunaan Situs utawa Layanan bener, akurat, saiki lan lengkap, lan (b) sampeyan bakal njaga lan langsung ngganti kabeh informasi lan materi supaya tetep bener, akurat, saiki lan lengkap.
5.3 Sawise dadi Anggota, sampeyan ngidini mlebu informasi kontak babagan sampeyan ing Database Pembeli lan menehi wewenang Yiwu Cute Jewelry Co, Ltd lan afiliasi kanggo nuduhake informasi kontak karo Pangguna liyane utawa digunakake informasi pribadhi selaras. kanthi Kebijakan Privasi.
5.4 Saben Anggota nggantosi, njanjeni lan setuju yen (a) sampeyan kudu tanggung jawab entuk kabeh lisensi pihak katelu lan idin babagan Konten pangguna sing sampeyan kirim, kirim utawa tampilan; (b) Konten Konten pangguna sing sampeyan kirim, kirim utawa tampilan ora nglanggar utawa nglanggar hak cipta, paten, merek dagang, jeneng dagang, rahasia perdagangan utawa hak pribadi utawa properti liyane saka pihak katelu ("Hak Katelu Partai"); (c) sampeyan duwe hak lan panguwasa kanggo adol, perdagangan, nyebarake utawa ngekspor utawa nawarake adol, perdagangan, nyebarake utawa ngekspor produk utawa layanan sing diterangake ing Konten Panganggo lan adol, perdagangan, distribusi utawa ekspor utawa tawaran ora nglanggar. Hak-hak Partai Katelu lan (d) sampeyan lan afiliasi ora kalebu watesan larangan, sanksi utawa watesan hukum liyane sing ditindakake dening negara, organisasi internasional utawa ukum.
5.5 Saben Anggota nggantosi, njamin lan setuju manawa Panganggo Panganggo sing sampeyan kirim, kirim utawa tampilan bakal:
a) bener, akurat, lengkap lan sah;
b) ora goroh, mblusukake utawa ngapusi;
c) ora ngemot informasi sing kurang ajar, mbebasake, ngancam utawa ngganggu, ora sopan, ora sopan, nyerang, nggawe coro sexsual utawa mbebayani kanggo bocah cilik;
d) ora ngemot informasi sing diskriminasi utawa promosi diskriminasi adhedhasar balapan, jinis, agama, kebangsaan, cacat, orientasi seksual utawa umur;
e) ora nglanggar Kebijakan Listing Produk, Sarat liyane utawa Perjanjian Tambahan sing ditrapake
f) ora nglanggar undang-undang lan peraturan sing bisa ditrapake (kalebu tanpa watesan sing ngontrol kontrol ekspor, perlindungan konsumen, kompetisi sing ora adil, utawa pariwara palsu) utawa promosi kegiatan apa wae sing bisa nglanggar undang-undang lan peraturan sing ditrapake;
g) ora ngemot tautan langsung utawa ora langsung menyang situs web liyane sing kalebu konten sing bisa nglanggar Katentuan kasebut.
5.6 Saben Anggota nggantosi, njamin lan setuju yen bakal / yaiku:
a) ngetrapake kegiatan ing situs sing selaras karo undang-undang lan peraturan sing ditrapake;
b) tumindak transaksi bisnis karo pangguna situs liyane kanthi apik;
c) ngetrapake kegiatan sampeyan selaras karo Sarat lan Ketentuan tambahan sing ditrapake;
d) aja nggunakake Layanan utawa Situs kanggo nyalahake sapa wae utawa entitas (kalebu tanpa ana watesan barang sing dicolong, nggunakake kertu kredit / debit sing dicolong);
e) ora nyamarake wong utawa lembaga, salah sawijining utawa sesambungan karo wong utawa lembaga;
f) ora melu spam utawa phishing;
g) ora melu kegiatan liyane sing ora sah (kalebu tanpa watesan sing dadi pelanggaran pidana, nuwuhake tanggung jawab sipil, lan liya-liyane) utawa nyengkuyung utawa nglanggar kegiatan sing ora sah;
h) ora ndherek upaya kanggo nyalin, ngasilake, ngeksploitasi utawa nggunakake direktori proprietari, database, lan dhaptar proprietasi Yiwu Cute sing cocog banget.
i) ora kalebu virus komputer utawa piranti lan kode sing ngrusak liyane sing nduwe pengaruh ngrusak, ngganggu, ngganggu utawa nggarap piranti lunak piranti lunak, data utawa informasi pribadi;
j) ora melu rencana apa-apa kanggo ngrusak integritas data, sistem utawa jaringan sing digunakake dening Yiwu Cute Jewelry Co, Ltd lan / utawa pangguna situs utawa entuk akses sing ora sah kanggo data, sistem utawa jaringan kasebut;
k) dudu, lan sutradara sampeyan, pejabat, pejabat, ngontrol pesta / i, gabungan, lan ukum ukum ing endi salah sawijining wong utawa lembaga sing sadurunge wis diatur utawa operasi ora, wong utawa entitas sing tundhuk sanksi ekonomi utawa penipuan apa wae entitas pemerintah, internasional utawa peraturan; lan
l) ora melu kegiatan apa wae sing bakal nanggung tanggung jawab kanggo Yiwu Cute Jewelry Co, Ltd utawa uga mitran.

Anggota 5.7 bisa uga ora nggunakake akun Layanan lan anggota kanggo melu kegiatan sing padha utawa padha karo bisnis pasar e-commerce Yiwu Cute Jewelry Co, Ltd.
5.8 Yen Anggota menehi wasit bisnis, Anggota nggantosi, njamin lan setuju yen sampeyan wis entuk persetujuan, persetujuan lan pengecualian saka mitra bisnis lan kanca kanggo (a) tumindak minangka wasit bisnis; (b) ngirim lan nerbitake rincian kontak lan informasi, huruf referensi lan komentar kanggo pihak; lan (c) manawa pihak katelu bisa ngubungi wasit bisnis kanggo ndhukung klaim utawa statement sing wis dakkandhakake. Sampeyan luwih njamin lan setuju yen kabeh huruf lan komentar referensi bener lan akurat lan pihak katelu bisa ngubungi wasit bisnis tanpa mbutuhake idin.
Anggota 5.9 sarujuk kanggo nyedhiyani kabeh informasi, bahan lan persetujuan sing dibutuhake, lan menehi kabeh pitulung lan kerjasama sing cukup kanggo Yiwu Cute Perdagangan Co, Ltd, menehi evaluasi apa Anggota wis nglanggar Katentuan lan / utawa nangani keluhan nglawan Anggota. Yen kegagalan Anggota kasebut nyebabake asil tundha, utawa penundaan utawa penundaan, panentu layanan apa wae, Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd ora wajib nglanjutake wektu layanan sing relevan utawa ora bakal tanggung jawab kanggo kerugian utawa kerusakan. timbul saka wektu tundha, penundaan utawa penundaan kasebut.
5.10Member ngakoni lan setuju yen Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd, ora wajib ngawasake kanthi aktif utawa ngontrol kontrol editor apa wae babagan konten pesen utawa materi utawa informasi sing digawe, dipikolehi utawa bisa diakses liwat Layanan utawa Situs. Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd ora nyetujoni, verifikasi utawa menehi sertifikasi isi komentar utawa materi utawa informasi liyane sing digawe saka Anggota. Saben Anggota dadi tanggung jawab kanggo konten komunikasi lan bisa tanggung jawab sah utawa tanggung jawab kanggo isi komentar utawa materi utawa informasi liyane.
5.11Member ngakoni lan setuju manawa Layanan mung bisa digunakake dening bisnis lan wakil kanggo panggunaan bisnis lan ora kanggo konsumen individu utawa kanggo panggunaan pribadi.
5.12Member ngakoni lan setuju manawa saben Anggota tanggung jawab kanggo nglamar hukum lan peraturan sing ditrapake ing ukum dhewe-dhewe kanggo mesthekake yen kabeh nggunakake Situs lan Layanan padha tundhuk.

  1. Breach dening Anggota

6.1 Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd duwe hak miturut sawijine diskriminasi kanggo mbusak, ngowahi utawa nolak konten Panganggo sing dikirim, kirim utawa tampilan ing situs-situs sing dipercaya kanggo kita ora sah, nglanggar Katentuan, bisa tundhuk Yiwu Perhiasan Cute Co, Ltd utawa afiliasi kanggo tanggungan, utawa ditemokake ora cocog karo pendapat Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd.
6.2 Yen ana Anggota sing nglanggar Katentuan, utawa yen Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd duwe alesan sing cukup kanggo dipercaya yen Anggota nglanggar Katentuan, Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd kudu duwe hak tumindak disiplin kasebut. kaya sing dianggep cocog, kalebu tanpa watesan: (i) nundha utawa mungkasi akun Anggota lan ana lan kabeh akun sing ditemtokake ana hubungane karo akun kasebut dening Yiwu Cute Jewelry Co, Ltd miturut budi bicara; (ii) mbatesi, mudhun, nundha utawa mungkasi langganan, akses menyang, utawa nggunakake panggunaan saiki utawa saiki; (iii) ngilangi dhaptar produk utawa Konten pangguna liyane sing dikirim dening Anggota, dikirim utawa ditampilake, utawa mbatesi watesan babagan dhaptar produk utawa Konten Panganggo sing dikirim dening Anggota utawa nampilake; (iv) mbatesi watesan liyane kanggo panggunaan fitur utawa fungsi Anggota apa wae kayata Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd bisa dianggep cocog miturut budi; lan (v) tumindak, disiplin utawa paukuman liyane kaya Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd bisa dianggep perlu utawa cocog miturut budi sawijine.
6.3 Tanpa mbatesi umum babagan ketentuan Ketentuan kasebut, Anggota bakal dianggep minangka nglanggar Ketentuan ing kahanan apa wae:
a) nalika keluhan utawa pratelan saka pihak katelu, Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd duwe alesan sing cukup supaya percaya yen Anggota kasebut kanthi sengaja gagal utawa gagal nindakake kontrak karo pihak katelu kasebut tanpa watesan yen Anggota wis gagal ngirim. barang apa wae sing diwenehake pihak katelu sawise nampa rega tuku, utawa ing endi barang sing dikirim dening Anggota kanthi rapi gagal cocog karo syarat lan katrangan sing dituduhake ing kontrak sampeyan karo pihak katelu kasebut,
b) Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd duwe alesan cukup kanggo curiga yen Anggota kasebut wis nggunakake kertu kredit sing dicolong utawa informasi palsu utawa salah liyane ing transaksi karo pihak counter,
c) Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd nduweni alesan sing cukup kanggo curiga yen informasi sing diwenehake dening Anggota ora saiki utawa lengkap utawa ora akurat, ora akurat, utawa mblusukake, utawa
d) Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd percaya yen tumindak Anggota bisa nyebabake kerugian finansial utawa tanggung jawab hukum marang Yiwu Cute Perdagangan Co, Ltd utawa afiliasi utawa pangguna liyane.
6.4 Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd nduweni hak kanggo kerja sama kanthi panguwasa pamrentah, penyidik ​​pribadi lan / utawa pihak katelu sing cilaka ing penyiasatan babagan tumindak sing dianggep kriminal utawa sipil. Salajengipun, Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd bisa uga ngumumake identitas Anggota lan informasi kontak, yen dijaluk dening pemerintah utawa badan penegak hukum, pihak katelu sing cilaka, utawa akibat saka sapina utawa tumindak sah. Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd ora tanggung jawab amarga kerusakan utawa asil sing dikandhakake, lan Anggota sarujuk ora nggawa tumindak utawa tuntutan marang Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd.
6.5 Yen Anggota nglanggar Katentuan kasebut, Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd uga duwe hak nerbitake cathetan saka pelanggaran kasebut ing situs kasebut. Yen pelanggaran kasebut kalebu utawa dipercaya amarga nglibatake kegiatan sing ora jujur ​​utawa cidra, Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd uga duwe hak kanggo nyritakake cathetan saka pelanggaran kasebut kanggo gabungan kita kalebu tanpa watesan CJ +, Pembayaran !, dll. Yiwu Cute kayata Afiliasi Co, Ltd bisa uga mbatesi watesan, nundha utawa mungkasi panggunaan anggota utawa bagean saka layanan sing diwenehake dening afiliasi kasebut menyang Anggota, njupuk tindakan liya, lan nerbitake cathetan babagan pelanggaran Anggota ing Katentuan kasebut. situs web sing dienggo utawa dikontrol karo afiliasi Yiwu Cute Perdagangan Co, Ltd.
6.6 Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd bisa, sawayah-wayah lan kanthi kawicaksanan sing cukup, nimbulake watesan, nundha utawa mungkasi panggunaan Anggota kanggo Situs utawa Situs tanpa tanggung jawab marang Anggota yen Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd . wis nampa kabar manawa Anggota kasebut dilanggar karo perjanjian apa wae utawa janji karo Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd, tanpa watesan CJ +, Pembayaran! lan pelanggaran kasebut kalebu utawa pancen diduga kanthi nglibatake kegiatan ora jujur ​​utawa penipuan. Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd duwe hak nerbitake cathetan babagan pelanggaran kasebut ing situs kasebut. Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd ora dibutuhake kanggo neliti pelanggaran kasebut utawa njaluk konfirmasi saka Anggota.
6.7 Saben Anggota sarujuk kanggo mbayar ganti rugi Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd, afiliasi, direktur, karyawan, agen lan wakil lan supaya ora mbebayani, saka kabeh kerusakan, kerugian, tuntutan, lan tanggung jawab (kalebu biaya sah kanthi lengkap) basis indemnitas) sing bisa uga disebabake saka pangiriman sampeyan, ngirim utawa nampilake konten Panganggo, saka panggunaan Situs utawa Layanan, utawa saka Pelanggaran Ketentuan kasebut.
6.8 Saben Anggota luwih setuju yen Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd ora tanggung jawab, lan ora duwe tanggung jawab marang sampeyan utawa wong liya kanggo konten Panganggo utawa materi liyane sing dikirim liwat situs, kalebu penipuan, ora bener, mblusukake, ora akurat, ora sopan. , materi sing nyerang utawa ora sopan lan risiko ngrusak saka materi kasebut gumantung karo saben Anggota. Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd duwe hak, kanthi biaya dhewe, kanggo nganggep pertahanan eksklusif lan ngontrol prekara apa wae, yen ora dibayar saka Anggota, ing endi Anggota kasebut bakal kerjo bareng karo Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd ing negesake pertahanan sing kasedhiya.

  1. Transaksi Antarane Pembeli lan Penjual

7.1 Liwat Situs, Yiwu Cute Jewelry Co, Ltd nyedhiyakake platform adhedhasar web elektronik kanggo ijol-ijolan informasi ing antarane para panuku lan adol produk lan layanan. Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd uga menehi platform transaksi basis web elektronik kanggo Anggota kanggo nyelehake, nampa, simpulake, ngatur lan netepi pesenan kanggo nyedhiyakake produk lan layanan online ing situs sing cocog karo syarat-syarat. Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd Kesepakatan Layanan Transaksi. Nanging, kanggo Layanan apa wae, Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd ora makili salah sawijining bakul utawa panuku ing transaksi khusus. Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd ora ngontrol lan ora tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo kualitas, safety, ukum utawa kasedhiyan produk utawa layanan sing ditawakake ing situs utawa kemampuan para adol kanggo ngrampungake adol utawa kemampuan para panuku ngrampungake tuku.
Pangguna 7.2 kasebut kanthi sadar yen bisa uga ana risiko kanggo ngatasi wong sing tumindak miturut pralaku palsu. Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd nggunakake sawetara teknik kanggo verifikasi akurasi informasi tartamtu sing pangguna mbayar sing menehi kita nalika ndhaptar layanan keanggotaan sing mbayar ing situs kasebut. Nanging, amarga verifikasi pangguna ing Internet angel, Yiwu Cute Jewelry Co, Ltd ora bisa lan ora konfirmasi identitas saben pangguna (kalebu, tanpa watesan, mbayar Anggota). Kita ngajak sampeyan nggunakake macem-macem cara, uga akal sehat, kanggo ngevaluasi sapa sing ditangani.
7.3 Saben Pangguna ngakoni manawa kanthi risiko nanggung risiko tuku lan adol sing ana gandhengane karo nggunakake Situs utawa Layanan, lan kanthi asile tanggung jawab tanggung jawab utawa cilaka jinis apa wae sing ana hubungane karo kegiatan sakteruse ana gandhengane karo produk utawa layanan sing dadi subjek transaksi nggunakake Situs. Beboyo kasebut kalebu kalebu, nanging ora diwatesi, salah tanggap babagan produk lan layanan, skema penipuan, kualitas ora puas, gagal nggayuh spesifikasi, produk cacat utawa mbebayani, produk sing ora sah, tundha utawa gawan kiriman utawa pambayaran, kesalahan perhitungan, nglanggar. garansi, nglanggar kacilakan kontrak lan transportasi. Resiko kasebut uga kalebu risiko sing digawe, ngimpor, ekspor, distribusi, nawarake, tampilan, tuku, adol lan / utawa nggunakake produk utawa layanan sing ditawakake utawa ditampilake ing Situs bisa uga nglanggar utawa bisa uga diklanggar kanggo nglanggar Hak-hak Partai Katelu, lan résiko sing pangguna bisa nanggung biaya pertahanan utawa biaya liyane sing ana hubungane karo tuntutan pihak katelu saka Hak Katelu, utawa ana hubungane karo tuntutan apa wae saka pihak sing nduweni hak pertahanan utawa mbayar ganti rugi sing ana hubungane karo tuntutan, tuntutan utawa pratelan dening pihak Hak Hak katelu. Résiko kasebut uga kalebu risiko konsumen, para panuku liyane, pangguna produk utawa liya sing ngaku ngalami cilaka utawa gawe piala sing ana hubungane karo produk sing asale saka Pangguna saka Situs minangka akibat saka transaksi tuku lan adol sing ana gandhengane karo nggunakake Situs bisa uga nandhang cilaka lan / utawa negesake tuntutan amarga panggunaan produk kasebut. Kabeh risiko sing kasebut sadurunge diarani minangka "Resiko Transaksi". Saben Pangguna setuju yen Yiwu Cute Perdagangan Co, Ltd, ora tanggung jawab utawa tanggung jawab tumrap kerusakan, klaim, tanggung jawab, biaya, cilaka, kesulitan, gangguan bisnis utawa pangeluaran apa wae sing bisa kedadeyan utawa ana hubungane karo apa wae Resiko Transaksi
Pangguna 7.4 tanggung jawab kabeh syarat lan syarat transaksi sing ditindakake, liwat utawa minangka asil saka nggunakake Situs utawa Layanan, kalebu, tanpa watesan, syarat babagan pembayaran, ngasilake, jaminan, pengiriman, asuransi, biaya, pajak, judhul, lisensi, denda, ijin, penanganan, transportasi lan panyimpenan.
Panganggo 7.5 setuju nyedhiyakake kabeh informasi lan bahan sing bisa ditrapake dening Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd sing gegandhengan karo transaksi sing ditindakake, liwat utawa minangka asil saka nggunakake situs utawa Layanan. Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd duwe hak kanggo nundha utawa mungkasi akun pangguna yen pangguna gagal nyedhiyakake informasi lan bahan sing dibutuhake.
7.6 Yen ana Pangguna duwe pasulayan karo pihak kanggo transaksi, Panganggo kasebut sarujuk bakal ngeculake lan mbayar rugi Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd (lan agen, afiliasi, direktur, pejabat lan karyawan) saka kabeh tuntutan, panjaluk , tumindak, proses, biaya, biaya lan kerusakan (kalebu tanpa ana kerusakan sing nyata, khusus, kedadeyan utawa akibat) sing kedadeyan utawa ana hubungane karo transaksi kasebut.

  1. Batesan Tanggung Jawab

8.1 KANGGO MACAMUM EXTENT DIPENGKE OLEH UNDANG-UNDANG, PERKHIDMATAN DIDANGKANG OLEH YIWU CUTE JEWELRY CO., LTD. ING UTAWA ATAWA ING SITES DIPANGGO "AS IS", "AS SAIKI" Lan "DENGAN SEMUA GAMPANG", Lan YIWU CUTE JEWELRY CO., LTD. INGKANG INGKANG PENTING DIDANGKE ING SATU-ANAN lan KABUPATEN WARNA, KESAMPURAN ATAWA GAMPIRAN, INGKE INGKE ING, ING WIS KANGGO, KANGGO, KABUPATEN, KABUPATEN, KÉSAMPUR, PANJENENGAN, KOMUNITIS, KANGGO PESEKTORAN, KANGGO, KANGGO, KANGGO, KANGGO, KANGGO, KANGGO, KANGGO, KANGGO, KANGGO, KANGGO, KANGGO, KANGGURU, KANGGO, KANGGO, KANGGURU, KANGGO, KANGGURU, KANGGURU, KANGGURU, KANGGO, KANGGURU, KANGGO, KANGGO, KANGGO, KANGGO, KESIMPULAN, KANGGO PERSEKUTUP SEMUA JAMINAN, REPRESENTASI, KOMUNITAS, lan UNDIASA INGKAH INGKANG GAMPANG.
8.2 KANGGO MACAMUM EXTENT DIPENGKE OLEH LAW, YIWU CUTE JEWELRY CO., LTD. Gawe TANPA ING REPRESENTASI utawa JAMINAN NGENTEN ING VALIDITI, ACCURACY, CORRECTNESS, RELIABILITY, QUALITY, STABILITY, COMPLETENESS UTAWA KANGGO ANY INFORMASI DIPANGGAL ING ATAWA SITES; YIWU CUTE JEWELRY CO., LTD. Apa ora Nimbang utawa ING JAMINAN ING MANUFACTURE, IMPORTATION, EXPORT, DISTRIBUTION, OFFER, DISPLAY, PURCHASE, SALE lan / Utawa Gunakake PRODUKSE utawa SERVISES DIANGGALKAN utawa INGKIRI ING SITES NGGENE ING NGANGGALKE SUKU-INGKI INI KANGGO; Lan YIWU CUTE JEWELRY CO, LTD. NGUKA TANPA REPRESENTASI utawa JAMINAN ANY NGANGGO ING PRODUKAN UTAWA PRKTUKAN utawa SERVIS DIPANGGIH utawa DIPENGARAKAN ING SITES.
8.3 Sembarang materi sing diunduh utawa digunakake liwat situs-situs wis rampung miturut kapinteran lan resiko tunggal pangguna lan saben pangguna tanggung jawab kanggo ngrusak apa wae Yiwu Cute Perhiasan Co, sistem komputer utawa rugi data sing bisa nyebabake data download materi apa wae. Ora ana saran utawa informasi, apa lisan utawa tulisan, sing diduweni dening Pangguna saka Yiwu Cute Jewelry Co, Ltd utawa liwat utawa saka Situs bakal nggawe jaminan apa wae sing ora dinyatakan ing kene.
8.4 Situs bisa uga kasedhiya kanggo layanan pangguna utawa produk sing diwenehake dening pihak katelu sing mandiri. Ora ana garansi utawa perwakilan sing digawe kanggo layanan utawa produk kasebut. Yen ora, Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd lan mitra-mitra kita bakal tanggung jawab kanggo layanan utawa produk kaya ngono.
8.5 Saben Pangguna iki setuju kanggo ngukum lan nyimpen Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd, afiliasi, direktur, perwira lan karyawan, ora ana sing kerugian, tuntutan, tanggung jawab (kalebu biaya sah kanthi dhasar tanggung jawab) sing bisa muncul saka panggunaan Situs utawa Layanan pangguna (kalebu nanging ora winates kanggo nampilake informasi pangguna ing situs kasebut) utawa saka nglanggar syarat-syarat lan Syarat. Saben Pangguna kanthi iki sarujuk bakal ngukum lan nylametake Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd, afiliasi, direktur, pejabat lan karyawan ora mbebayani, saka kerugian, kerusakan, klaim, tanggung jawab (kalebu biaya sah kanthi tanggung jawab lengkap). bisa uga muncul saka pelanggaran panggunaan lan jaminan sing digawe dening Panganggo menyang Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd, kalebu nanging ora diwatesi kanggo sing ditemtokake ing Bagean 5 ing ngisor iki.
8.6 Saben Pangguna kanthi iki sarujuk bakal ngukum lan nyimpen Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd, afiliasi, direktur, perwira lan karyawan, ora ana kerugian, kerusakan, klaim, tanggung jawab (kalebu biaya hukum kanthi mbayar ganti rugi) sing bisa uga muncul, kanthi langsung utawa ora langsung, amarga ana tuntutan sing dituntut dening pihak Hak-hak pihak katelu utawa pihak katelu sing ana hubungane karo produk sing ditawakake utawa ditampilake ing Situs. Saben Pangguna kanthi iki luwih setuju manawa Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd ora tanggung jawab lan ora duwe tanggung jawab marang sampeyan, kanggo materi apa wae sing dikirim dening wong liya, kalebu bahan fitnah, nyerang utawa ora sopan lan risiko kerusakan saka materi kasebut tanggung jawab kabeh saben Pangguna. Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd duwe hak, kanthi biaya dhewe, kanggo nganggep pertahanan eksklusif lan ngontrol prekara apa wae, yen bakal dibayar ganti rugi, yen sampeyan bakal kerjo bareng karo Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd ing negesake pertahanan sing kasedhiya.
8.7 Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd ora tanggung jawab kanggo kerusakan khusus, langsung, ora langsung, punitive, insidental utawa akibat utawa kerusakan apa wae (kalebu nanging ora winates amarga kerusakan utawa bathi, gangguan bisnis, kerugian informasi), apa ing kontrak, teledor, nyiksa, ekuitas utawa liya utawa kerusakan liyane sing ana akibat saka ing ngisor iki.
a) panggunaan utawa kasedhiyan nggunakake situs utawa Layanan;
b) cacat barang, conto, data, informasi utawa layanan sing dituku utawa dijupuk saka pangguna utawa pihak katelu liyane liwat Situs;
c) nglanggar Hak Partai Katelu utawa tuntutan utawa nuntut panggunaan, import, ekspor, distribusi, tawaran, tampilan, tuku, adol, lan / utawa nggunakake produk utawa layanan sing ditawakake utawa ditampilake ing Situs bisa nglanggar utawa uga dituntut kanggo nglanggar. Hak Partai Katelu; utawa pratelan dening pihak sing nduweni hak kanggo pertahanan utawa mbayar rugi sing ana hubungane karo hak-hak, tuntutan utawa tuntutan dening pihak Hak-hak Partai Katelu;
d) akses ora sah dening pihak katelu kanggo data utawa informasi pribadi saka pangguna apa wae;
e) pratelan utawa tumindak sapa wae Pangguna Situs; utawa;
f) masalah sing ana gandhengane karo Layanan, nanging kalebu kelalen.
8.8 Sanajan ana katemtuan sadurunge, tanggung jawab agregat saka Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd, karyawan, agen, afiliasi, wakil utawa sapa wae sing tumindak tumrap kita Para pengguna kanggo kabeh tuntutan sing ditimbulake saka panggunaan situs utawa Layanan sajrone taun tanggalan sing diwatesi luwih akeh (a) jumlah biaya pangguna sing wis dibayar pangguna pangguna kanggo Yiwu Cute Perdagangan Co, Ltd utawa gabungan kita sajrone taun tanggalan lan (b) jumlah maksimal sing diidinake ing ukum sing ditrapake. Ukara sadurunge ora kudu ngilangi syarat pangguna kanggo mbuktekake kerusakan nyata. Kabeh klaim sing digawe saka panggunaan Situs utawa Layanan kudu diajukake sajrone setaun (1) taun wiwit tanggal panyebab tumindak timbul utawa wektu sing luwih dawa kaya sing diwatesi miturut undang-undang sing ditrapake.
8.9 Watesan lan pengecualian tanggung jawab kanggo sampeyan miturut Katentuan kasebut kudu ditrapake kanthi maksimal sing diidini dening hukum lan bakal ditrapake apa uga Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd, wis menehi saran utawa mesthine bakal ngerteni kemungkinan ana kerugian muncul.

  1. Force Majeure

9.1 Ora ana kahanan, Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd ora tanggung jawab kanggo wektu tundha utawa kegagalan utawa gangguan konten utawa layanan sing dikirim liwat situs sing diasilake kanthi langsung utawa ora langsung saka tumindak, kekuwatan utawa panyebab sing ngluwihi kontrol sing bisa ditindakake, kalebu tanpa watesan, Gagal Internet, komputer, telekomunikasi utawa kegagalan peralatan liyane, kegagalan listrik listrik, serangan, perselisihan tenaga kerja, kerusuhan, gangguan, gangguan masarakat, kekurangan tenaga kerja utawa bahan, kebakaran, banjir, badai, bledosan, tumindak Allah, perang , tumindak pemerintah, pesenan pengadilan domestik utawa asing utawa tribunals utawa non-kinerja pihak katelu.

  1. Hak Intelektual

10.1 Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd minangka pemilik siji utawa lisensi sing sah kabeh hak lan kapentingan ing situs lan Konten Situs. Rahasia perdagangan Situs lan Konten konten lan hak properti intelektual liyane dilindhungi ing hak cipta lan undang-undang liyane. Kabeh hak-hak, kepemilikan, lan hak properti intelektual ing Situs lan Konten Situs kudu tetep karo Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd, afiliasi utawa lisensi Konten Situs, kaya sing kasebut. Kabeh hak-hak sing ora dituntut miturut Ketentuan utawa Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd iki dilindhungi undhang-undhang.
10.2 "CJ", "YIWU CUTE JEWELRY CO., LTD.", "CJ" lan lambang lan logo sing gegandhengan minangka merek dagang utawa merek dagang utawa tandha layanan saka CJ Group Holding Limited, lan "EMAS SUPPLIER", "TRUSTPASS" lan lambang sing gegandhengan. lan logo minangka merek dagang utawa merek dagang utawa tandha layanan saka Yiwu Cute Jewelry Co, Ltd. Limited, ing macem-macem ukum lan dilindhungi ing hak cipta, merek dagang, lan hukum hak properti liyane. Nyalin, modifikasi, panggunaan utawa publikasi sing ora resmi kasebut dilarang.
10.3 Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd bisa uga duwe pihak katelu sing bebas kanggo nyedhiyakake layanan kasebut (kayata, panyedhiya layanan bukti asli lan verifikasi). Sampeyan ora bisa nggunakake merek dagang, tandha layanan utawa logo saka pihak katelu sawijining independen tanpa persetujuan ditulis sadurunge saka pihak kasebut.

  1. Kabar

11.1 Kabeh bewara utawa tuntutan hukum kanggo Yiwu Cute Perdagangan Co, Ltd, bakal digawe kanthi ditulis lan dikirim menyang Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd kanthi pribadi, kanthi kurir, surat sing disertifikasi, utawa faksimile menyang entitas lan alamat ing ngisor iki: Yiwu Cute Perdagangan Co, Ltd Hong Kong Limited / Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd Singapore E-Commerce Private Limited / Hangzhou CJ Advertising Co Ltd (kaya ngono), 26 / F Menara Satu, Times Square, 1 Jalan Matheson, Teluk Causeway, Hong Kong, Attn: Departemen Legal. Kabar kasebut bakal ditindakake nalika ditampa dening Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd kanthi cara sing kasebut ing ndhuwur.
11.2 Kabeh notifikasi hukum utawa panjaluk kanggo pangguna bakal ditrapake yen dikirim kanthi pribadi, dikirim dening kurir, surat sing disertifikasi, kanthi faksimile utawa email menyang korespondensi, faks utawa alamat email sing pungkasan sing diwenehake, sing diwenehake dening Panganggo menyang Yiwu Cute Jewelry Co ,,, Utawa kanthi ngirim kabar utawa panjaluk kasebut ing area situs sing bisa diakses kanthi umum tanpa biaya. Kabar kanggo pangguna bisa dianggep bakal ditampa dening pangguna kasebut yen lan kapan.
a) Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd bisa nuduhake manawa komunikasi kasebut, kanthi wujud fisik utawa elektronik, wis dikirim menyang pangguna, utawa
b) enggal nate dikirimake Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd ing area Situs sing bisa diakses sacara umum tanpa biaya.
11.3 Sampeyan setuju manawa kabeh kesepakatan, kabar, panjaluk, pambocoran lan komunikasi liyane sing dikirim dening Yiwu Cute Jewelry Co, Ltd marang sampeyan kanthi syarat hukum sing kudu digunakake ing komunikasi kasebut.

  1. Ketentuan Umum

12.1 Tundhuk karo Kesepakatan tambahan, Katentuan kasebut minangka kesepakatan kabeh ing antarane sampeyan lan Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd babagan lan ngatur panggunaan Situs lan Layanan, suplemen perjanjian sadurunge utawa lisan sing ana hubungane karo subyek sing padha prekara ing kene.
12.2 Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd lan sampeyan minangka kontraktor bebas, lan ora ana agensi, kemitraan, usaha sama, karyawan-juragan utawa franchise-franchisee hubungan sing dimaksud utawa digawe dening Sarat.
12.3 Yen panentu saka Katentuan kasebut ora bener utawa ora bisa dilaksanakake, panentu kaya ngono bakal dibatalake lan panentu sing isih bakal tetep bener lan bisa ditindakake.
12.4 Headings mung kanggo referensi, lan ora ana watesan, watesan, nggambar utawa njlentrehake orane katrangan utawa ambane bagean kasebut.
12.5 Yiwu Cute Perusahaan Co, kegagalan kanggo ngetrapake hak-hak utawa kegagalan kanggo tumindak nglanggar apa wae sing sampeyan lakoni miturut Katentuan kasebut ora bakal dadi pengangkatan saka hak kasebut utawa pengangkatan Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd. hak tumindak kanggo ngatasi pelanggaran sing sabanjure utawa padha.
12.6 Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd duwe hak kanggo ngatasi Katentuan kasebut (kalebu hak-hak, judhul, keuntungan, kapentingan, lan kewajiban lan kewajiban lan tundhuk ing Sarat kanggo sapa wae utawa entitas (kalebu afiliasi perhiasan Yiwu Cute Co, Ltd). Sampeyan bisa uga ora nemtokake, kanthi wutuh utawa bagean, kanggo Katemtuan kanggo sapa wae utawa lembaga.
12.7 Yen sampeyan saka njaba daratan China, Ketentuan kasebut bakal diatur dening ukum Hong Kong tanpa menehi pertimbangan kanggo konflik babagan ketentuan hukum lan pihak-pihak menyang Katentuan kasebut setuju bakal ngirim menyang ukum eksklusif pengadilan Hong Kong. Yen sampeyan saka negara daratan China, Katentuan kasebut bakal diatur miturut undang-undang Republik Rakyat China tanpa menehi pertimbangan babagan konflik ukum kasebut lan pihak-pihak kanggo Katentuan kasebut setuju kanggo ngirim menyang ukum eksklusif pengadilan Republik Rakyat China.

Facebook Komentar