fbpx

Napa Kita Nanging Aliexpress

Iku angel ngobrol karo vendor liyane

  • • Apa luwih becik yen duwe kancane mung mitra kerja? Sampeyan kudu fokus ing pemasaran, ora nggunakake akeh wektu kanggo dina sing larang regane karo macem-macem mitra. Ing bisnis apa wae, MASA ING WANG! Sampeyan ora seneng ngganti supplier Aliexpress maneh lan maneh nalika sampeyan nyoba produk menang.

Kita bakal nyelehake produk beda ing siji paket, sampeyan bakal ngirit babagan pengiriman, wektu, lan kebingungan.

  • • Pelanggan rumangsa njaluk macem-macem paket nalika nempelake pesenan ing toko sing padha. Kita bisa nggabungake pesenan kanggo sampeyan, kita bisa nyelehake produk beda menyang siji paket sing padha, bakal ngirit wektu, biaya pengiriman lan pelanggan seneng banget. Yen sampeyan duwe masalah karo pesenan, sampeyan ora perlu ngubungi vendor sing beda, kita dadi pihak sing mung adol sawise sampeyan bakal adol. Kita bakal ngurus kabeh. Kita bakal sumber kanggo sampeyan kanthi macem-macem pilihan rega lan kanthi rega sing luwih murah tinimbang Aliexpress utawa eBay. Nggawe toko sampeyan luwih dipercaya.

Aliexpress ora bakal murah maneh

  • • Aliexpress dadi saya angel lan luwih angel ngeculake wiwit Aliexpress saiki ngarahake penjualan eceran. Rega produke ora bakal murah maneh, saben bakul ing kono bakal dipeksa dadi perusahaan merek. Sampeyan ora bisa nemokake produk sing luwih murah ing taun ngarep. Dheweke bisa uga ora bakal adol bakul nalika tuwuh. Sampeyan kudu njaga bathi bathi sampeyan lan duwe mitra pengiriman sing dipercaya. Napa ora maju karo kita, amarga kita bisa sumber apa sampeyan menehi rega sing luwih apik tinimbang para vendor Aliexpress. Kita duwe pabrik 200 sing makarya. Kita mapan ing Pasar Yiwu, ing tengah Kota Yiwu, Provinsi Zhejiang, sing dikenal kanggo manufaktur perhiasan lan komoditas. Kita bisa sumber lan nyedhiyakake meh kabeh sing dikarepake saka pabrik ing ngisor iki kanthi menehi rega paling murah.

Keliwat pesaing nalika njongko

  • • Ana akeh kompetisi ing Aliexpress, amarga padha nyathet kabeh riwayat order kabeh produk sing sampeyan dhawuh karo dheweke. Yen menehi ukuran, bakal dadi sorotan produk kasebut lan para pemasar Facebook liyane bakal adol produk sing padha kanthi rega sing luwih murah tinimbang sampeyan.

Kita ora bakal nolak pembayaran sampeyan!

  • • Aliexpress (uga PayPal) asring nolak yen sampeyan entuk pesenan. Kita ora perlu nerangake carane iki bisa ngatasi masalah iki bisa nyebabake bisnis sampeyan bakal mandheg nyebabake screeching amarga panjaluk mbalekno saka para pelanggan sing duka maneh ora bakal nindakake bisnis maneh!

Dawa proses dawa

  • • Aliexpress kudu verifikasi pembayaran sadurunge ngolah pesanan nyebabake wektu pengiriman telat! Biasane udakara jam 12-24. Tegese vendor Aliexpress uga bakal mbutuhake wektu pangolahan sing luwih suwe.

Komunikasi ala

  • • Kita duwe tim pitulung sing ramah, apik banget ing Inggris lan Spanyol uga wong Tionghoa, uga bisa ngobrol karo Skype, utawa WhatsApp kanggo komunikasi sing luwih cepet.
Facebook Komentar