fbpx

Cara Dadi Drop Shipper

Yen sampeyan cukup anyar kanggo ngeculake pengiriman, sampeyan kudu sinau luwih lengkap babagan ngeculake pengiriman sadurunge dadi pengirim gulung.
Sampeyan kudu sinau luwih lengkap babagan nyelehake pengiriman ing CJDropshipping.com lan uga FAQ kene.
Yen sampeyan ngerti babagan ngeculake, lan bakal miwiti ngeculake bisnis pengiriman, nanging butuh supplier, mula iku sing bisa ditindakake kanggo sampeyan!
Pisanan, sampeyan kudu nggawe Akun dhewe. Nggawe akun anyar
Jinis: Sell CJ APP wis ana Produk.
  1. Dhaptar produk CJ ing toko sampeyan Watch Tutorial lan pesenan bakal kanthi otomatis ngasilake sawise sampeyan entuk dodolan.
  2. Sampeyan bisa nyelehake pesenan kirim liwat APP. Sampeyan bisa nonton video ing kene. Watch Tutorial.
Jinis: Produk sade ora ana ing app.cjdropshipping.com
  1. Ayo ngerti yen sing paling laris karo link utawa gambar Aliexpress supplier saiki. Banjur kita bakal nyoba kanggo sumber lan ngutip sampeyan rega luwih apik tinimbang vendor saiki. Sampeyan bisa nonton video ing kene. Watch Tutorial
  2. Yen seneng rega, banjur kirim pesenan kanggo kita, Sampeyan bisa nyelehake pesan kirim liwat APP. Sampeyan bisa nonton video ing kene. Watch Tutorial. Sampeyan uga bisa nyelehake pesenan kiriman CSV utawa EXCEL. Sampeyan bisa nonton video ing kene. Watch Tutorial.
  3. Sawise sampeyan mbayar pesenan pangiriman, banjur kita bakal nyoba kanggo netepi pesenan ing dina sing padha, lan ngasilake nomer pelacakan kanggo kabeh.

Facebook Komentar