fbpx

kontak

Jam kerja yaiku dina Senin nganti Setu wiwit 8: 00 am kanggo 10: 00 pm

Wektu China China (GMT + 8)

Mung metu utawa nelpon telpon. Kita duwe kapercayan kanggo nggarap sampeyan kanthi cara komunikasi sing efisien, kita mesthi bebarengan, kita ngupayakake bisnis sampeyan.

  • Kantor Yiwu: Pasar 5, Pasar Futian, Yiwu, Zhejiang, China // Kantor Hangzhou: Xixi lan Tian Mu Shan Road, Distrik Tasik West, Hangzhou, Zhejiang, China // Kantor Shengzhen: Distrik Perindustrian ShangLiLang, Blok NanWan, Kutha Buji, LongGang District, Shenzhen City, Guangdong, China
  • 0571-86719839

  • support@cjdropshipping.com

  • app.cjdropshipping.com

Facebook Komentar