fbpx

Pengukuran & Paket Custom

Minangka Pakar Pribadi lan Pakaryan Perhiasan Promosi China, kita ngerti kudu menehi hadiah minangka unik lan istimewa kaya sing ditampa. Kadhangkala, sampeyan bakal angel. Ayo pakar ukiran nulung sampeyan milih hadiah utawa ayat sing sampurna, supaya hadiah sampeyan ngurmati luwih suwene pirang-pirang taun kepungkur.

Apa Ukiran?

Ukiran yaiku proses sing bisa digunakake kayata bahan, logam, plastik, lan kayu nganggo teks lan desain nganggo proses pemotong berlian. Pemotong pemotong berlian duwe rong bagéan utama - spindle lan alat nglereni. Dheweke kerja sama kanggo ngethok bahan lan ngukir gambar utawa teks. Ing mesin ukiran berlian pemotong, gambar utawa teks sing bakal terukir dipasang menyang program piranti lunak komputer sing maca data lan ngirim menyang mesin kanggo ngethok bahan kasebut. Sifat engraver pemotong berlian ngidini kita nggawe macem-macem hadiah hadiah gedhe.

Jinis font lan ukuran

Pakar Pribadi kita wis milih sawetara fonts kanggo nggawe pribadhi tuku. Iki minangka font sing paling populer amarga gaya lan kemampuan sing apik banget kanggo ngadeg lan muji hadiah sampeyan.

designs

Kita nawakake atusan desain sing bisa ditambah karo produk sing paling akeh. Biaya kanggo desain kalebu $ 3 - $ 15 saben desain. Mangga kirim karcis kanggo kita, banjur bakal ngirim kita pratandha katalog kanggo sampeyan.

Logos: Logos Company lan logo Custom

Kita bisa ngetrapake logo perusahaan utawa pribadi sampeyan! Ana biaya supaya logo sampeyan dadi gambar vektor sing cocog kanggo ngukir lan iki minangka layanan sing kasedhiya mung ing Kantor Kepala. Nanging, yen sampeyan duwe logo "ing file", bisa engra maneh ing wektu lan produk ing produk. Hubungi kita dina iki kanggo ngrembug kabutuhan logo sampeyan.

Facebook Komentar