fbpx

Cherry Chen

06 / 19 / 2019

Kabeh babagan Pasar E-dagang India

Ukuran lan wutah pasar Salah sawijining pasar sing paling kritis kanggo e-commerce, India minangka pasar sing gedhe banget lan cepet kanggo blanja online. E-commerce India [...]
06 / 19 / 2019

Mupangat E-commerce Meksiko lan Platform E-commerce sing Meksiko

Ukuran pasar Meksiko duwe pedunung luwih saka 130 yuta lan industri pasar berkembang pesat, nawakake pasar online kesempatan sing luar biasa kanggo nggedhekake bisnis. [...]
06 / 19 / 2019

Ringkesan babagan e-commerce ing Thailand

Ukuran lan tuwuh Ekonomi nomer telu paling gedhe ing Asia Tenggara, Thailand duwe salah sawijining pangguna internet sing paling dhuwur ing wilayah kasebut. Ana udakara 57 yuta [...]
06 / 18 / 2019

Status E-commerce Singapura ing 2019

Ukuran pasar E-commerce pasar Singapura dikira bisa nggayuh $ 5.4 milyar (7.46 milyar SGD) dening 2025, miturut laporan analisis penembusan ekonomi Singapura. Dudu kaping lima [...]