fbpx

Christine Wang

05 / 16 / 2019

Apa Perang Perdagangan China-AS bakal Ngaruhi Bisnis Dropshipping utawa E-commerce Internasional?

Presiden AS Donald Trump ngetrapake kenaikan tarif saka 10 nganti 25 persen ing import China 200 milyar dolar AS. Laporan seger [...]
04 / 29 / 2019

Rahasia 8 Ndhuwur sampeyan ora ngerti babagan sumber saka 1688, Taobao, Aliexpress, Alibaba, Lightinthebox, DHgate, MadeinChina

Dropshipping asale saka China, CJ nggawa metu saka China menyang jagad iki. Saiki, yen sampeyan nindakake bisnis dropshipping, mula kudu ngerti [...]
03 / 18 / 2019

Barang-barang Perayaan 5 Ndhuwur Kanggo Dijual Babak Sepisan Taun

Ing babagan taun, kita bisa uga akeh kesempatan penting sing kudu dipengeti, kayata pesta ulang taun, pahargyan, utawa festival lan sapiturute. Saben prayaan kasebut mbutuhake [...]
03 / 07 / 2019

Bentenane antarane Pangiriman CJ lan Pangiriman Toko

Ngerti cara paling apik kanggo ngirim produk menyang pelanggan minangka bagean penting kanggo ngatur bisnis. Sadurunge njupuk pesenan pisanan, sampeyan kudu [...]