fbpx

Cindy Gao

04 / 29 / 2019

Pangiriman Jewel! Metode Pengiriman Saingan sing Cukup kanggo Celana Selehake Perhiasan!

CJ wis kerja sama karo perusahaan pengiriman Amerika babagan Jewelshipping ing wulan iki, sing nglengkapi CJ dadi perusahaan dropshipping sing ora cocog ing ceruk Perhiasan. Napa aku [...]
04 / 15 / 2019

Persetujuan Konfigurasi Kerjasama Strategis CJ karo DHL ing April 2019

DHL, supplier transportasi logistik udara nomer siji ing jagad, minangka pamimpin transportasi ekspres internasional lan angkutan udara. Minangka perusahaan ekspres internasional pisanan [...]
03 / 21 / 2019

Cara Pilih Produk Tren kanggo Pengiriman Selehake

Apa sampeyan nemokake yen pedagang e-commerce sing sukses asring duwe produk sing cocog karo kabutuhan konsumen? Dheweke mesthi golek produk panas kanggo mimpin [...]
03 / 12 / 2019

Kita Nggawe Pangiriman Drop Akeh Gampang Minangka Pangiriman Pangiriman Drop

Pangiriman gulung minangka metode pematuhan anyar ing taun-taun pungkasan babagan e-bisnis internasional. Iki minangka modhifikasi anyar ing antarane B2C lan B2B. Penyetor pengiriman gulung [...]