fbpx

Jennifer Cheng

11 / 21 / 2018

Kepiye Miwiti lan Sukses Karir Pengiriman Drop

Saben saiki, kita nampa akeh email sing takon babagan carane miwiti ngeculake bisnis pengiriman lan apa produk sing adol panas. Ing [...]
11 / 19 / 2018

CJPay - Cara Pembayaran Anyar durung Aman

Sugeng apik, kabeh wong! Yen ana wong sing wis mbayar pesenan saka platform kita bubar, bisa uga wis weruh tombol anyar 'CJ Pay karo kertu' [...]
11 / 15 / 2018

Ora Perlu Drop Surfing Apike - CJ Dropshipping, Pilihan Paling Apik Sampeyan

Kemungkinan sampeyan luwih ngerti babagan pengiriman gulung nanging durung tau krungu babagan 'nyelehake surfing'. Bener, nyelehake selancar caket banget karo gulung [...]
11 / 09 / 2018

Cara Nggunakake Layanan Jupuk Video saka CJ Dropshipping

Apa sampeyan isih nyolong video saka Kampanye Facebook liyane? Sampeyan kudu duwe video sampeyan dhewe kanggo nggunakake biaya iklan sampeyan. CJ nyedhiyakake [...]