fbpx

Randall Zhou

03 / 21 / 2020

Kepiye Cara Kiriman lan Wektu Pengiriman Coronavirus

Sawetara wong sing nyelehake karo sambetan babagan penundaan pengiriman lan tarif pengiriman nambah dina iki, utamane kenaikan tarif amarga koronavirus. Pancen CJ [...]
03 / 12 / 2020

Apa Sampeyan Sampeyan kudu ngerti babagan Paket Customized

Nalika kita nawakake layanan kemasan khusus kanggo pesenan siji, akeh pelanggan sing nuduhake minat. Kanggo nggawe proses kasebut cetha, ing kene kita ringkes sawetara masalah sampeyan [...]
03 / 12 / 2020

Coronavirus VS Dropshipping / Cara Nindakake Dropshipping sajrone COVID-19

Apa sing kedadeyan saiki? Mangkene situs web kanggo mriksa data nyata COVID-19, iki nuduhake kasus sing dikonfirmasi ing saben negara, [...]
03 / 02 / 2020

Apa Pros lan Cons of Dropshipping?

Apa sing Dropshipping? Dropshipping minangka model bisnis e-commerce sing sampeyan ora tetep nyedhiyakake produk utawa ngatur. Kapan pelanggan ndhaptar produk saka [...]