fbpx

Rega Kirim lan Wektu Pangiriman

Sampeyan duwe pitakonan luwih lengkap babagan rega utawa wektu kirim, waca video ing ngisor iki.
CJ duwe macem-macem cara pengiriman kanggo dropshipping, murah lan cepet!
Bedane saka rega pengiriman Aliexpress dadi rega pengiriman CJ. Regane Pengiriman negesake bobot, sifat, negara tujuan lan uga cara Pangiriman. Sampeyan kudu ngetung rega pengiriman kanthi nggunakake alat kita: Kapal Kalkulator. Lan uga kasedhiya kanthi wektu pangiriman.

Wektu Pengiriman Drop bakal luwih cepet lan luwih cepet saka CJDropshipping

Facebook Komentar