fbpx

dhaptar dhaptar pengiriman

08 / 07 / 2018

Cara Dhaptar utawa Kirim Produk CJ menyang Toko Online Sampeyan?

1. Mlebu akun, banjur klik My CJ 2. Klik Wewenang lan Nambah Toko 3. Input jeneng Store lan wewenang ngrampungake [...]