fbpx

pesenan unggul

03 / 26 / 2018

Cara Ngimpor Orde Excel utawa CSV

Kanggo ngirim pesenan sing teka saka platform e-commerce liyane saka Shopify, sampeyan kudu ngimpor pesenan kanthi manual nganggo Cithakan Excel kita. Yen sampeyan [...]
06 / 07 / 2017
Apa Pesenan Pengiriman Drop CSV

Apa pesenan file CSV?

Akeh pelanggan sing takon apa persis pesenan file CSV, lan saiki kita menehi katrangan ing kene. Urutan file CSV minangka salah sawijining jinis [...]