fbpx

Kurban Kita


背景 背景 4

Kita nawakake luwih saka liyane

1. Ora Ragad Persiyapan, Ora Duwe Saben Wulan, Ora Ragad Panyimpanan, Ora Ana Dhuwit Paling Minimal
2. CJ APP gampang digunakake kanggo atusan ewu produk, pangolahan order lan gratis
3. Persediaan gudang lan pengiriman AS, pengiriman liyane sing luwih cepet tinimbang ePacket
4. Sourcing produk kanggo gulung sampeyan bisnis gratis
5. Dhukungan 7 * 24 online karo basa liyane
6. Kontrol kualitas lan bangunan merek kanggo sampeyan
7. Regane biasane murah tinimbang vendor Aliexpress lan eBay
8. Pangolahan dina sing padha yen produk ing gudang.
9. Nganyari produk adol panas sing nyata-wektu
10. Pasokan video lan gambar produk profesional, kita ngeculake sandal gulung mung biaya produk + biaya pengiriman yen produk saka gudang kita.
Uga, APP kita gratis kanggo sapa wae. Sampeyan bisa mriksa rinci ing kene.
A. Fitur APP Dropshipping APP
-Nemtokake produk menyang toko kanthi mung sawetara klik
-Prodhuksi produk sumber daya bebas, lan ewu produk POD
-Sumber saka 1688 lan Taobao langsung
1. Gampang dhaptar lan sumber produk menyang toko, umume rega murah tinimbang Aliexpress utawa eBay, kita uga duwe ewu produk POD;
2. Proses pesenan sampeyan lan kirimake mung sawetara klik kanthi otomatis karo toko, pesenan CSV uga kasedhiya;
3. Cepet kaya pangolahan dina sing padha, pengiriman saka gudang AS langsung menyang para pelanggan AS;
4. Kemas lan lebokake merek sing ana, kontrol kualitas sadurunge ngirim, meh siji-siji mriksa;
5. Lacak pesenan kapan wae lan gawe analisa pangiriman;
6. Tim sing makarya karo tim sampeyan lan meh support 7 * 24 online;
B. Kepiye carane CJ Dropshipping APP
-Prodhuksi Dropship sing Gampang
Ngimpor produk gulung ing pasar. Sawise sampeyan nemokake produk sing pengin diimpor, klik tombol LIST lan ganti rega sing arep didol, mula bisa diterbitake ing toko sampeyan.
-Nambungake Produk Ana
Sambungake produk sing wis sampeyan adol ing toko menyang CJ APP. Sistem kasebut mung nggawe pesenan yen produk wis nyambung saka toko sampeyan karo CJ. Sampeyan ora kudu ngganti dhaptar ing toko sampeyan, sistem kita bakal ngimpor pesenan kanthi otomatis saka toko sampeyan.
-Dhaptar Rahasia Bisnis
Kita bakal ndhelikake rahasia bisnis, yen sampeyan duwe produk bakul paling ndhuwur sing mung sampeyan. Kita ora bakal ngandhani produk liyane kanggo pelanggan, utawa uga ora ana sing adol.
-Ngemtokake Panjaluk Sourcing
Yen produk ora ana ing APP, sampeyan bisa ngirim panjaluk sumber, lan sampeyan bakal bisa dhaptar utawa nyambungake sapisan sukses sumber.
-Tindakake Pesenan kanthi otomatis
Kanggo ngirim produk menyang customer, klik "Tambah menyang Cart" lan konfirmasi pesenan. Kabeh liyane wis digawe kanthi otomatis dening CJDropshipping.
-Bulk DropShipping Pesenan dening EXCEL utawa COPY lan PASTE
Yen sampeyan isih seneng nggunakake model pesenan utawa CSV, sampeyan bisa nggunakake tombol Pesenan Import Excel, bakal ana rong pilihan kanggo ngunggahake EXCEL utawa COPY lan PASTE kanggo gaya iki. Sistem bakal ngitung jumlah kasebut, sampeyan bakal bisa ndownload nomer pelacak kapan wae sing disenengi.
Inventori -Pre-order karo CJDropshipping lan pengiriman gudang AS
Kanggo njaga persediaan lengkap bisa nambah kacepetan pangolahan pesenan sampeyan. Kanggo produk stok, kita bisa ngolah kanthi cepet kaya dina sing padha. Sampeyan bisa nggawe persediaan kanggo produk panas kanthi rega diskon. Uga, kita duwe gudang khusus AS kanggo pangolahan order.
-Shipping Biaya Kalkulasi lan Ngirim Pengiriman
Alat gratis kanggo ngetung rega pengiriman kanggo metode pengiriman sing kasedhiya. Ngerti manawa pesenan sampeyan kabeh, bisa nggawe analisis kiriman.

Rega pengiriman barang bakal luwih murah tinimbang Aliexpress, ebay Ebay kanthi ngirim panjalukan sumber kanthi melu link.
Ayo dadi sukses bebarengan, kita bakal dadi mitra pengiriman sing berkualitas sampeyan.


Hubungi kita
Facebook Komentar