fbpx
08 / 30 / 2019

925 сребрен накит е нова модерна категорија за измет

925 сребрен накит е нова трендовски категорија за измет. Евтини додатоци веќе не се опција. 925 сребрен накит се користи во секој вид на [...]
08 / 29 / 2019

Повлекување на САД од универзалната поштенска унија: Како да се прескокне зголемувањето на цената на испорака на е-пакетот?

На октомври 17, 2018, администрацијата Трамп објави дека планира да се повлече од договорот за универзална поштенска унија од причина што има спор околу [...]
08 / 26 / 2019

Како да се летам во Шведска, Норвешка без да плаќаат данок од клиент?

Данок на додадена вредност (ДДВ) е повеќестепен данок на продажба, чиј последен товар го сноси приватниот потрошувач. ДДВ по соодветна стапка ќе биде [...]
07 / 15 / 2019

CJ ќе се интегрира со Shopee за Dropshippers

CJ ќе се интегрира во Shopee за dropshippers. Шопе е водечка платформа за е-трговија под Море Груп. И тоа е мобилен пазар специјално дизајниран за обајцата купувачи [...]