fbpx
05 / 28 / 2018
Кои се нарачките за испорака на ЦСВ

Врвен метод за испорака 10 за испорака со капка + Shopify или WooCommerce

Кога започнавте со бизнис со испорака на капки, ќе бидете искусни со две поставувања за испорака. Едната е поставување на испорака на продавницата Shopify или продавница WooCommerce, друга [...]
05 / 26 / 2018

Како да започнете капка бизнис за испорака?

Испраќањето капки е исклучително популарен деловен модел за нови претприемачи, особено Genенс Ксерс и Милениуми, поради вештините за маркетинг на Интернет кои го надминуваат финансискиот капацитет. Од [...]
05 / 25 / 2018

Услуга за додаток што можеби ќе ви треба

05 / 23 / 2018
CJDropshipping

Како доаѓа името „CJ“ што испорачува?

СП е скратен со симпатична накит, а нашето потекло е името на компанијата Yiwu Cute Jewelry копродукции, ООД Ние започнавме од накит и потоа се префрлиме на пад [...]