fbpx
03 / 25 / 2019

Што е сурфање во електронска трговија?

Сурфањето по капка е концепт да пронајдете повеќе добавувачи штом ќе добиете победнички производ. Сурфањето по капка е составен термин кој е дел од измет [...]
12 / 06 / 2018

Печатење на карактеристика на побарувачката е достапна сега!

Ај момци, има добра вест за вас! Функцијата Печатење на побарувачка е достапна сега! Тоа е, можете да обезбедите приватен дизајн на CJ до [...]
09 / 26 / 2018

Како да се добие извор од Taobao и да ги пронајде трендовите?

Пред да започнете со изворот од Taobao, мора да го знаете ова: Вие не можете да купите ништо директно, бидејќи Taobao е достапен само од плаќањето од страна на RMB или [...]
09 / 25 / 2018

CJ ќе ве третира со Хотел, Оброк и Водич ако го посетите нашиот објект или Фудискиот пазар во Јиву од октомври. 10- ноември 9, 2018

Што е ново> - Што е жешко T -> Насочете го вашиот интерес> Plan> Планирајте ја посетата Подготвувајќи се за ВИСОКО СЕЗОН, ако сакате да направите голем напор или изведба [...]