fbpx
09 / 19 / 2018

Паметен избор да го користите CJ како ваш снабдувач на Clickfunnels, затоа што CJ може да комбинира нарачки и испорака на Aliexpress е лажна!

СП ќе комбинира нарачки за вашите производи за продажба, тоа ќе ви заштеди цена за испорака, исто така, ќе ги ставите сите различни производи во една парцела. Многу капнувачи со капки сеуште [...]
09 / 18 / 2018

Зошто производите од CJ се поевтини од Aliexpress, но цената на испорака е поголема?

1 Цената на производите CJ е поевтина, бидејќи извориме директно од фабриката, понекогаш ставете ја и нарачката до соработката во фабриката. СП има [...]
09 / 12 / 2018
Превозот на Јанвен

Сè повеќе и повеќе испраќачи на капки сакаат да знаат за YANWEN превозот за Dropshipping, FBA, POD

Како една од најдобрите извори на компанија во Кина, CJDropshipping исто така обезбедува многу извори на испорака. Нашиот најпопуларен метод за испорака беше ePacket, но купувачите добиваа [...]
09 / 11 / 2018

Зошто треба да размислите за CjDropshipping, ако барате нов добавувач на измет

Dropshipping има потенцијал да биде неверојатно профитабилен деловен потфат. Лесно е достапен, не бара диплома, овозможува масовно малопродажба без [...]