fbpx

Агент во Кина

Основана во 2000, (CJDropShipping) Yiwu Cute Jewelry Ltd. потекнува од една агент за извори во Кина, специјализирана за обезбедување на сеопфатна услуга на клиенти кои увезуваат од Кина или извезуваат во Кина. Разликувајте од другите бројни агенти во Кина, раководството на СП, со целосен увид на пазарот и секогаш брза реакција ги надмина своите конкуренти и се развива во нова форма на агент - dropshipping агент.

Базирајќи се на искуството на традиционална услуга за агенти што опфаќа извори, набавки, деловна истрага, фабричка ревизија, инспекција за квалитет (инспекција за производство и инспекција пред пратката), деловен водич, поддршка за преговори, поддршка за испорака, правна поддршка за договори, агент за увоз и извоз и др. CJdropshipping преземе чекор напред со додавање на услугата за испорака во својата работа. Тоа е едношалтерска услуга која одговара на потребата од брза растечка е-трговија. Нашите клиенти се главно продавачи од eBay и Amazon & Shopify & WordPress и маркери на фејсбук. Ако сте еден од нив, ве молиме пробајте нè!

Нашите предности:

  1. Нашиот вреден тим за извори и силни фабрички мрежи со повеќе од 5000 базата на податоци на добавувачи на Кина, кои ни овозможуваат да ви помогнеме да ја добиете најдобра цена of огромна категорија на производи вклучувајќи накит, облека, предмети за домаќинството, Спорт на отворено, играчки, козметика, електронски итн. или други производи што се легални за увоз од Кина.
  2. Складирање и дома и во странство. Имаме магацин во градовите: Xiamen, Guangzhou, Yiwu лоцирани во провинцијата Фуџијан, Гуангдонг и hejеџијанг, трите најпросперитетни провинции. Магацин во САД осигурете ја нашата испорака побрза и безбедна.
  3. Професионални инспектори со богато искуство во инспекција на различни видови на производи.
  4. Ефикасна информација за обработка на нарачки и брзо следење. Нашиот тим работи преку ноќ за да се осигури вашата нарачка да биде обработена и да ги следи информациите. поставено во 24 часа.
  5. Лесно се обработува нарачката. Со поврзување на вашата продавница Shopify или Woocommece со нашата app.cjdropshipping.com, вашата нарачка може да се обработи и следењето бр.will се генерира автоматски. Доколку сакате да внесете некои производи, со кликнување на производот од вашата продавница или ставање на врската, понудата од нас ќе ја добиете многу наскоро.
  6. Професионални тимови за предпродажба и постпродажба кои секогаш можат да ви дадат брз одговор за секое прашање или барање.

Нашата мисија: Да се ​​создаде вредност за нашите клиенти

Ние веруваме само откако создадовме вредности за клиентот, тогаш ќе ги добиеме вредностите за себе. Тоа е причината зошто ние преживуваме. Наша цел е да заштедиме пари, да заштедиме време и да ги контролираме ризиците за нашите клиенти кога тие увезуваат од Кина или извезуваат во Кина.

Вкусна накит Рибар вредност: Чесен, посветен. Професионална и тимска работа

Искрен: Чесен е основната вредност на нашата работа.

Посветен: Не штеди напор.

Професионална: Бидете професионални во сите услуги

Тимска работа: Работиме како тим и исто така работиме со клиент како тим

Зошто да не изберете? Зошто да не ја изберете фабриката директно? Причината ќе се сумира на следниов начин.

Ние веруваме во мал профит и брз обрт. Ние наплаќаме многу малку за целата услуга што ја нудиме за да им помогнеме на нашите клиенти да увезуваат од фабриките во Кина. Можеби ќе откриете дека нашата цена е дури и пониска од Алиекспрес. Зошто нашиот клиент нè избира, а не од фабриките директно да ја зачуваме маргината помеѓу? Наша цел е да создадеме вредности за нашите клиенти. Ние им помагаме на нашите клиенти да добијат подобра цена, да го контролираат ризикот и да заштедат време за увоз од Кина. Ние веруваме дека можеме да создадеме повеќе вредности за нашите клиенти отколку што трошат на нас преку нашата услуга.

1) Можеме да обезбедиме директно или да најдеме добар снабдувач во Кина со подобра цена преку нашата мрежа. Ние сме кинеска компанија. Го познаваме пазарот многу добро. За нас е полесно да преговараме за цената за нашиот клиент.

2) Ние му помагаме на нашиот клиент да го контролира ризикот при увоз од Кина.

  • а) Пред нашите клиенти да ја постават нарачката, ќе го провериме постоењето на фабриката и нејзиниот кредит за да гарантираме дека не е измамник, а исто така ќе ја провериме и можноста за производство на фабриката и нивото на квалитет за да се обезбеди дека тоа е квалификуван снабдувач за нашиот клиент.
  • б) За време на производството, ние ќе ги следиме стоките за да се осигураме дека е доставена навреме. И продолжете со ажурирање на нашиот клиент ако има какви било промени. Во меѓувреме, ќе го провериме квалитетот во различна фаза на производство.
  • в) Откако стоката ќе биде готова за испорака, ќе имаме детален преглед во квалитетот, количината, пакувањето и сите други проблеми за да се осигураме дека стоката се во согласност со барањата на нашите клиенти пред породувањето. Ние ќе издадеме извештај за инспекција на нашиот клиент во секоја нарачка.
  • г) Ние можеме дури и да залихиме за нашите клиенти за некои производи за топла продажба за да обезбедиме брза испорака

3) Нашата работа им помага на нашите клиенти да заштедат многу драгоцено време и енергија и да ги направат зделките многу полесни. Ние ќе ги следиме нарачките, ќе извршиме увид во стоката, ќе ги организираме сите документи за испорака и сите други работи за нашите клиенти. За нашите клиенти, увозот од Кина станува лесен и безбеден.

Фејсбук Коментари