fbpx

За испорака на капки

Што е испорака за капка?

Испраќањето на набавки е метод за исполнување на мало со кој мало не чува стока во залиха, туку наместо тоа директно ги пренесува нарачките на Крајните клиенти и деталите за пратката до Добавувачот, кој потоа ја испраќа стоката директно до Крајниот клиент. Продавачите го остваруваат својот профит од разликата помеѓу Добавувачот и цената на продажбата што ја доставува Добавувачот на Добавувачот.

Како што правите производи за испорака со капки на Shopify & WooCommerce и eBay & Lazada & Shopee & Amazon, итн, ќе биде подобро ако работите само со еден партнер за испорака на капки, кој ќе се грижи за сè за производите и линијата за исполнување.

Треба да пронајдете снабдувач кој како CJDropShipping.com ви помага!

CJDropShipping

Еве како работи Шпетифеј и Вордпрес и Ву Комерција и еБај и Амазон и сл.

  1. Можете да ги наведете или преземете податоците за нашите производи од АПП СП и наведете ги на Купувајте и Вордпрес и ВуО Комерција и еБај и Амазон и вашата веб-страница за прилагодени услуги и промовирајте ги без претходно да го набавите.
  2. Кога производот се продава, вие ја собирате продажната цена (мало) и трошоците за испорака од вашиот клиент.
  3. Потоа, испратете ја на големо (пониска) цена + такса за испорака и ракување со нас.
  4. Ние ги испраќаме предметите на вашиот клиент и ги синхронизираме информациите за испорака или следење на вашите онлајн продавници.
  5. Вашиот профит е разликата помеѓу малопродажната и големопродажната цена и нема попис.

Зошто треба да користите превоз на капки?

Традиционалната главоболка за е-трговија е инвентар. Како што сите знаеме, кога продаваме категорија, производите што ќе допреме до многу продажба само од неколку производи, можеби ќе наведете стотици производи во вашата продавница, но само неколку производи добиваат продажба. И мора да ги набавите во вашиот магацин дури и таму нема продажба. Бидејќи на Алибаба има минимална количина на нарачка кога добивате производи во вашиот магацин. Претежно, тој инвентар ќе ја јаде вашата маргина, а исто така треба да платите плата на вашите магацински работници. Уште повеќе, вие поминувате многу време на производи и инвентар.

Сега работите се сменија, како тркач на деловна активност, секој народ треба да се фокусира на својата сила. Кинескиот народ е добар во производство и испорака. Европа или Америка луѓето се добри во маркетингот. Тогаш станува збор за испуштање на испорака, го прави секој ресурс на добар натпревар, го штеди отпадот. MOQ ќе исчезнат бидејќи испораката на капки не прави MOQ, снабдувачот со испорака на капка може да ги доставува производите до различниот продавач, така што ќе стигне до MOQ. Маркетингот исто така може да заштеди време и да потроши повеќе време на маркетинг и градење брендови. Снабдувачот на испорака на капка вообичаено наплаќа многу малку што ќе биде помалку од таа работа сами.

Некои луѓе се жалат на испорака на капка е лага?

Всушност, луѓето кои велат дека ова е оној што се откажува, тие размислуваат дека испораката треба да биде лесно, како бебе да игра, но ништо не е лесно да се биде успех.

Дали сакате да видите колку нарачки за испорака се намалени за продавачите на Shopify или WooCommerce секој ден? Испуштањето капки сè уште расте. Мислите дека е лага затоа што не најдовте добар снабдувач за поддршка на вашата деловна активност. Самиот бизнис за испорака на капки е добар модел бидејќи методот на испорака е клучна точка. Реши го прашањето за испорака, ќе го направи падот на испораката светла! Среќа имаме нашиот магацин во САД да го решиме овој проблем! Губитникот вели дека е лага, победниците се вредни додека не се; длабока ноќ и немаат време да разговараат за оваа тема.

Зошто превозот со капка е сè уште многу жешка?

Ние сме компанија за испорака на испорака само неколку години како да се започне, започнуваме со само неколку нарачки дневно, а потоа стотици, потоа илјадници, а сега обработуваме стотици илјади нарачки дневно. Започнуваме од накит, потоа Бебе поврзани, Домашни, потоа електронски, ТВ-поврзани, потоа Облека, потоа Арт Занает. Неколку шпедитери се откажаа поради промените во рекламите на „Фејсбук“ и не можат да го усвојат, а повеќето инсистираа на тоа, и тие стануваат се поголеми и поголеми меѓународни компании за електронска трговија и имаат неколку брендови. Растеме и од луѓе од 1 во тим за луѓе од 100 +, а наскоро ќе бидеме и тим од 300 + луѓе. Растеме затоа што сè повеќе и повеќе капки испраќачи, тие успеваат, тогаш и ние успех.

Започнете го вашиот бизнис со испорака на капки сега!

Фејсбук Коментари