fbpx

Зошто нас наместо Алиекспрес

Тешко е да се разговара со различни добавувачи

  • • Зарем не би било убаво да имате само еден партнер за извори? Треба да се фокусирате на маркетингот, а не да трошите премногу време од вашиот вреден ден да разговарате со повеќе партнери. Во секој бизнис, ВРЕМЕ Е ПАРИ! Вие не би сакале повторно и повторно да ги менувате добавувачите на Aliexpress кога тестирате добитни производи.

Ние ќе ставиме различни производи во еден пакет, ќе заштедите на испорака, време и конфузија.

  • • Клиентите се чувствуваат стресни да добиваат различни пакувања кога ставаат една нарачка во иста продавница. Можеме да комбинираме нарачки за вас, можеме да ставиме различни производи во еден ист пакет, тоа ќе ви заштеди време, цена за испорака и клиентот ќе биде многу задоволен со тоа. Кога имате проблем со нарачките, нема да треба да контактирате со различни продавачи, ние сме единствената забава по продажбата со која ќе треба да се справите. Willе се погрижиме за сè. Ние ќе извориме за вас со многу различни опции за цени и со пониска цена од Алиекспрес или еБај. Изработка на вашата продавница посигурна.

Алиекспрес веќе нема да биде ефтина

  • • Алиекспрес станува се потежок и посилен за испорака на капка, бидејќи Алиекспрес е на пат да ја насочи продажбата на мало. Нивните цени на производите веќе нема да бидат ефтини, секој продавач таму ќе биде принуден да стане компанија за брендови. Вие нема да можете да најдете поевтини производи во наредните години. Тие веројатно нема да бидат ваш продавач во иднина како тие се развиваат. Треба да ја одржите маргина на профит и да имате сигурен партнер за испорака на испорака. Зошто да не одиме напред со нас, бидејќи можеме да извориме нешто за вас да ви обезбедиме подобра цена од продавачите на Алиекспрес. Имаме околу 200 фабрики со кои работиме. Ние сме лоцирани во Yiwu Market, во центарот на градот Yiwu, провинцијата hejеџијанг, кој е познат по своите накит и производство на производи. Можеме да извориме и да обезбедиме скоро се што сакате од фабриките овде, ви даваат најниска цена.

Премногу конкурент кога се зголемува

  • • Има многу конкуренција на Алиекспрес, бидејќи тие ја запишуваат целата своја историја на нарачки за сите производи што ги нарачавте со нив. Кога ќе ги зголемите овие вредности, тие ќе бидат главен производ на овие производи, а другите маркетинг на Фејсбук ќе ги продаваат истите производи по пониска цена од вас.

Ние нема да ја одбиеме вашата исплата!

  • • Aliexpress (како и PayPal) често ги одбива вашите плаќања кога нарачувате многу нарачки. Не треба да објаснуваме колку може ова да предизвика проблем, што може да предизвика да се запре вашиот бизнис со грешка, предизвикувајќи барања за наплата од лути клиенти кои повторно нема да прават бизнис со вас!

Долго време на обработка

  • • Aliexpress треба да ја провери вашата исплата пред да ја обработи вашата нарачка, предизвикувајќи одложени времиња на испорака! Обично трае околу 12-24 часа. Тоа значи дека продавачот на Алиекспрес исто така ќе потрае подолго време на обработка.

Лоша комуникација

  • • Имаме тим за многу пријателски, познавања за помош кои се познаваат и на англиски и на шпански, како и на кинески, можете да разговарате со нас веднаш преку Skype, или WhatsApp за побрза комуникација.
Фејсбук Коментари