fbpx

Центар за исполнување

Сервисен производ е еден вид услуга за исполнување на СП, која ви овозможува да испраќате свои производи до нашиот магацин и ние спакуваме и испраќаме за вас. Кога имате некои нарачки, можете директно да поставите нарачки до нашиот систем и ние ќе ги испратиме од нашиот магацин. Наплатуваме само некои давачки за услуги. Како функционираат овие чекори во CJDropshipping? Можеме да бидеме вашиот центар за исполнување и во Кина и во САД.

Проверете ги деталите овде: https://cjdropshipping.com/2018/03/28/cjdropshipping-service-fee/

Како да користите услуга за исполнување на СП: https://cjdropshipping.com/2019/07/30/how-to-use-cj-fulfillment-service/

Фејсбук Коментари