fbpx

Како да објавувате барања за извори на производи до СП

И покрај тоа што сме искусен партнер за испорака на капки, не можеме да гарантираме дека ќе ги исполниме сите барани артикли, како резултат на различните пратки со капки што работат SKU. Откако ќе бидете прифатени како испраќач со капки, можете да објавувате барања за извори на производи до СП. Ова ви дава право да побарате да се испорачуваат производи, дури и ако сè уште ги немаме. Нашиот тим внимателно ќе го разгледа вашето барање и ќе открие дали е можно.
Може да испратите барање за извори директно на следниов формулар.

За корисникот LV1: 5 барања за извори кои се достапни секој ден.

За корисникот LV2: 10 барања за извори кои се достапни секој ден.

За корисникот LV3: 20 барања за извори кои се достапни секој ден.

За корисникот LV4: 50 барања за извори кои се достапни секој ден.

За корисникот LV5: неограничени барања за извори кои се достапни секој ден.

За ВИП корисник: неограничени барања за извори кои се достапни секој ден.

Можете исто така да купете го нашиот платен план за зголемување на количината на барања за извори.

Фејсбук Коментари