fbpx

Како да станете испраќач со капки

Ако сте прилично нови за да испуштите испорака, треба да научите повеќе за испорака на капки пред да станете испраќач со капки.
Треба да дознаете повеќе за испорака на капка на CJDropshipping.com и, исто така Најчесто поставувани прашања тука
Ако знаевте за испорака на капки и ќе започнете да пуштате бизнис во испорака, но ви треба снабдувач, тогаш тоа е она што можеме да работиме за вас!
Прво, треба да креирате своја сметка. Креирај нова сметка
Тип: Продажба на CJ АПП постоечки производи.
  1. Наведете ги производите CJ во вашите продавници Гледајте упатство а нарачките автоматски се генерираат кога ќе добиете продажба.
  2. Може да поставите нарачки за испорака преку нашата АПП. Видеото можете да го погледнете овде. Гледајте упатство.
Тип: Продажба на производи кои не постојат на app.cjdropshipping.com
  1. Известете ги вашите најдобри продавачи со врската или сликата на Вашите досегашни добавувачи. Тогаш ние ќе се обидеме да ви извориме и да ви цитираме подобра цена од вашиот сегашен продавач. Видеото можете да го погледнете овде. Гледајте упатство
  2. Ако ви се допаѓа цената, тогаш испратете ги нарачките до нас, можете да поставите нарачки за испорака преку нашата апликација. Видеото можете да го погледнете овде. Гледајте упатство. Исто така, можете да поставите нарачки за испорака на CSV или EXCEL. Видеото можете да го погледнете овде. Гледајте упатство.
  3. Откако плативте за нарачки за испорака за капка, тогаш ќе се обидеме да ги исполниме нарачките во истиот ден и да ги генерираме броевите за следење за сите нив.

Фејсбук Коментари