fbpx

Чекор по чекор Упатства

11 / 01 / 2019
пребарување или извор на производ по слика

Како да пребарувате или да внесувате производ по слика на CJ?

Дали сте вознемирени со тоа како да ги опишете предметите што точно ви се допаѓаат или сакате да ги најдете? Дали се чувствувате фрустрирани кога не можете да пребарувате ништо [...]
10 / 11 / 2019

Зошто мојот број за следење не е синхронизиран за да се купува?

Многу клиенти деновиве ги одразија нивните броеви за следење кои не се синхронизирани за успешно да ги продаваат продавниците, што предизвика огромна непријатност во работењето. Откако направивме темелно [...]
09 / 24 / 2019

Кои се проблемите со заедничката продавница за Woocommerce и што треба да направам?

Woocommerce е една од најважните платформи за соработка. Ние високо ги цениме нашите клиенти на Woocomerce и многу ги потенцираме проблемите од продавниците за Woocommerce. Со оглед на тоа, ние [...]
09 / 24 / 2019

Зошто не се набројува списокот на продавницата на eBay и што треба да направам?

Дали некогаш сте успеале да наведете CJ производи во вашата eBay продавница? Ако имате eBay продавница поврзана со CJDropshipping и претрпете неколку неуспеси во списокот, [...]