fbpx

Гравура на лого и прилагодено пакување

Како лични експерти за прилики во Кина и промотивни накит, ние ја разбираме потребата да го направите вашиот подарок уникатен и посебен како и лицето што го прима. Понекогаш да се изразиш можеби е тешко. Дозволете им на нашите специјалисти за гравирање да ви помогнат да изберете совршен подарок или стих, за да го направите вашиот подарок негувано богатство за наредните години.

Што е гравура?

Гравирање е процес со кој материјали како метали, стакло, пластика и дрво се градат со текст и дизајни со помош на процес на сечење дијаманти. Гравери за сечење дијаманти имаат два главни дела - вретенка и алат за сечење. Тие работат заедно за да ги намалат материјалите и да гравираат слики или текст. Во машините за гравирање на машини за дијаманти, сликата или текстот што треба да се гравира се внесува во компјутерска софтверска програма која ги чита податоците и ги пренесува на машината за да се пресече во материјалот. Флексибилната природа на гравирот за сечење дијаманти ни овозможува да персонализираме голем број подароци.

Видови фонтови и големини

Нашите експерти за персонализација избраа низа фонтови за да го персонализираат вашето купување. Овие се најпопуларните фонтови заради нивниот елегантен стил и можност да се истакнат и да го комплиментираат вашиот подарок.

дизајни

Ние нудиме стотици дизајни што можат да се додадат во повеќето наши производи. Цената за дизајни се движи од $ 3 - $ 15 по дизајн. Те молам доставете билет до нас, тогаш ќе ги испратиме нашите потпишува каталог до вас.

Логоа: Логоа за компании и Лого логови

Можеме да ја гравираме вашата компанија или личното лого! Има обвинение да го претворите вашето лого во соодветна векторска слика за гравура и ова е услуга која е достапна само преку нашата канцеларија. Меѓутоа, откако ќе го имаме вашето лого „на датотека“, може да биде врежано повторно и врежано на кој било од нашите производи. Ве молиме контактирајте не денес за да разговарате за потребите на вашето лого.

Фејсбук Коментари