fbpx

Печатете на побарувачка

Функцијата Печатење на побарувачка е достапна сега!

Тоа значи дека можете да обезбедите приватен дизајн на CJ за да изградите ваш сопствен бренд и да ги задоволите вашите клиенти. И ние печатиме логоа, фотографии или други како што сакате. Главно има две цели на сопствен дизајн, едната е да се изгради бренд за сопственици на продавници, а другата е да ги задоволи клиентите на продавници. Како и да е, тоа ќе го исполни CJDropshipping.

Конкретно, има шест карактеристики на CJ POD:

  1. Печатете на извор на побарувачка од Кина. Кина има многу концентрација на печатени производи на побарувачка со ниска цена и висок квалитет. Потоа, можете да ја имате вашата предност во цената и да ја задоволите побарувачката на вашите клиенти за квалитет и персонализирана. И со брзиот развој на Кина, превозот од Кина кон целиот свет станува се попогоден.
  2. Илјадници печатење производи. Не само за маиците, чевлите, чантите, Телефонски случаи, Чаши, Перници, но исто така и за производи од накит, Ети, Taobao, 3Д завршувањето на печатачот. Уште повеќе, има и производи за печатење што се погодни за сите видови празници, како што се денот на вљубените.
  3. Најбрзо време на испорака според исполнување на СП. Со основите на dropshipping општите производи повеќе од пет години, исполнувањето на CJ сега е навистина зрело. И има магацини во САД, Тајланд и Кина за да се обезбедат подобри услуги за испорака.
  4. Дизајнирајте го од вашите купувачи и самите ќе бидат достапни. Ова им овозможува на вас и вашите клиенти да додадете специјални дизајни на нашите производи во „Печатење на побарувачката“. Ако имате одлични идеи за дизајн, несомнено можете да дизајнирате. И, исто така можете да дадете можности на вашите клиенти да ја покажат својата креативност и индивидуалност.
  5. Проверка на квалитетот пред да ги испорачаат. Инспекцијата за квалитет е задолжителен дел од процесот при увоз на производи од Кина, без оглед на обемот на нарачката. Дефинитивно ќе го провериме квалитетот за да го гарантираме квалитетот. И нашата контрола на квалитетот е систематизирана.
  6. Сите карактеристики автоматски ќе работат на нашата АПП. Покрај компјутерската страна, тука е и мобилната страна на нашиот CJDropshipping која ги опфаќа функциите Print on Demand.

Исто така постои и видео кое воведува услуга за печатење по барање.

Нашата веб-страница за ПОД

За да видите повеќе информации за нашата услуга Print On Demand, можете да ја посетите нашата официјална веб-страница на POD pod.cjdropshipping.

Pod.cjdropshipping е дел од CJDropshipping која е одлична веб-страница со огромни магацини и база на податоци на производи, како и светски превоз. Таа е една од најдобрите и најпопуларните места за печатење по барање врз основа на сообраќај и повратни информации. И, тоа е во комбинација со dropshipping. Единствено што треба да направите е да продадете онлајн печатење на производи побарувачка.

Контакт

Доколку ве интересираат и сакате да имате длабока комуникација со нашите агенти, кликнете на следново линкови за разговор и секоја врска е во ред.

Линк 1: https://chat.cjdropshipping.com/?touser=Ruxue

Линк 2: https://chat.cjdropshipping.cn/?touser=Cecilia

И, ако сте навикнати да користите Skype, исто така можете да контактирате на следниве сметки.

Скајп 1: Ceciliamisswu@gmail.com

Скајп 2: 976571389@qq.com

Уште повеќе, имаме Страница за ПОД кои можете да ги следите, контактирате и да добиете повеќе информации за печатење по барање.

Фејсбук Коментари