fbpx

Политика на приватност

Политика за приватност

Оваа политика за приватност е составена за подобро да им служи на оние кои се занимаваат со тоа како се користат нивните „лични информации за лична идентификација“ (PII) преку Интернет. ПИИ, како што е опишано во законот за приватност на САД и безбедноста на информациите, е информација која може да се користи самостојно или со други информации за да се идентификува, контактира или лоцира едно лице, или да се идентификува индивидуа во контекст. Ве молиме, внимателно прочитајте ја нашата политика за приватност за да добиете јасно разбирање за тоа како ги собираме, користиме, заштитуваме или на друг начин постапуваме со вашите лични информации што се идентификуваат во согласност со нашата веб-страница.

Производи кои обезбедуваат приватност што треба да ги знаете за приватни и јавни.

Кога ни испраќате барање за извори на производи, тогаш ние ќе потрошиме време да го извориме и да го направиме како приватен производ кој е видлив само за вас! Ако не ни испративте нарачки за овој производ во текот на 2 недели, тогаш веројатно ќе го направиме овој производ да биде јавен, што значи дека производот ќе биде видлив за сите други луѓе. Во меѓувреме, ако го продадете овој производ и побарате од нас да одржуваме многу залихи за вас според вашиот договор, а вие не сте во можност да го продадете овие инвентар во редовно време, ние ќе го направиме и овој јавен.

Понекогаш, кога објавувате барање за извори до СП. Производот може веќе да постои и да се рекламира во СП, што не го најдовте. Willе го означиме успехот на ова барање за набавка и ќе го видите производот како јавен статус што значеше дека производот ќе биде видлив за сите корисници со пребарување.

Какви лични податоци кои ги собираме од луѓето кои го посетуваат нашиот блог, сајт или стан?

Кога нарачувате или се регистрирате на нашата веб-страница, како што е соодветно, можеби ќе биде побарано да го внесете вашето име, е-пошта, адреса за пошта, телефонски број, информации за кредитни картички, број за социјално осигурување, лична карта на Google Analytics или други детали за да ви помогнеме со вашето искуство.

Кога ги собираме информации?

Ние собираме информации од вас кога ќе се регистрирате на нашата веб-страница, ќе нарачате, да се претплаќате на билтен, ќе одговорите на анкета, пополнете формулар, Користете Live Chat, Отворете билет за поддршка или ќе внесете информации на нашата страница.

Обезбеди ни повратни информации за нашите производи или услуги

Како ги користиме вашите информации?

Ние може да го користат информациите кои ги собираме од вас кога ќе се регистрирате, да купат, се регистрирате за нашите билтени, да одговорат на комуникација анкета или маркетинг, сурфање на веб-сајт, или да користите други одредени сајт карактеристики на следниве начини:

 • Да го персонализирате вашето искуство и да ни дозволите да го испорачаме видот на содржини и понуди за производи во кои сте најмногу заинтересирани.
  • Да се ​​подобри нашата веб-страница со цел подобро да ви служи.
  • Да ни овозможиме подобро да ве сервисираме како да одговорите на барањата за услуги на клиентите.
  • Да управувате со натпревар, промоција, анкета или друга карактеристика на страницата.
  • Брзо да ги процесирате трансакциите.
  • Да побара рејтинг и преглед на услуги или производи
  • Да се ​​следи со нив по кореспонденција (разговор во живо, е-пошта или телефони)
Како ги заштитуваме вашите информации?

Ние не користиме ранливост скенирање и / или скенирање на PCI стандардите.
Ние само нудиме статии и информации.

Вашите лични податоци се содржани зад обезбедените мрежи и е достапен само од ограничен број на лица кои имаат специјални права за пристап до такви системи и се обврзани да ги чуваат информациите доверливи. Покрај тоа, сите чувствителни / кредитни информации што ги доставувате се шифрираат преку технологијата Secure Socket Layer (SSL).

Ние имплементираме разновидни безбедносни мерки кога корисникот ќе стави ред да ги внесе, поднесе или пристапува до нивните информации за да ја одржи безбедноста на вашите лични информации.

Сите трансакции се обработуваат преку давател на портал и не се чуваат или обработуваат на нашите сервери.

Дали користиме „колачиња“?

Да. Колачињата се мали датотеки што една страница или нејзиниот давател на услуги ги пренесува на тврдиот диск на вашиот компјутер преку вашиот веб прелистувач (ако дозволите) што им овозможува на системите на страната или давателот на услугата да го препознаат вашиот прелистувач и да фаќаат и запомнат одредени информации. На пример, ние користиме колачиња за да ни помогнеме да се запаметиме и да ги обработуваме предметите во количката. Тие исто така се користат за да ни помогнат да ги разбереме вашите преференции врз основа на претходна или тековна активност на страницата, што ни овозможува да ви овозможиме подобри услуги. Ние исто така користиме колачиња за да ни помогнеме да составиме збирни податоци за сообраќај на страници и интеракција на страници, така што ќе можеме да понудиме подобри искуства и алатки за во иднина.

Ние користиме cookies за да се:
• Помогнете да се запамети и да ги процесирате предметите во количката.
• Разберете ги и зачувајте ги преференциите на корисникот за идните посети.
• Следете ги рекламите.
• Соберете збирни податоци за сообраќајот на страниците и интеракциите на страниците со цел да понудите подобри искуства и алатки на страницата во иднина. Можеби исто така користиме доверливи услуги од трети страни кои ги следат овие информации од наше име.

Може да изберете компјутер да ве предупредува секој пат кога ќе се испраќа колаче, или можете да изберете да ги исклучите сите колачиња. Ова го правите преку поставките на прелистувачот. Бидејќи прелистувачот е малку поразличен, погледнете во менито за помош на прелистувачот за да дознаете точен начин за менување на вашите колачиња.

Ако ги исклучите колачињата, некои функции ќе бидат оневозможени. Тоа нема да влијае на искуството на корисникот што го прави искуството на вашата веб-страница поефикасно и може да не функционира правилно.

Сепак, сè уште ќе можете да ги користите нашите услуги.

Обелоденување на трети страни

Ние не ги продаваме, тргуваме или на друг начин ги пренесуваме на надворешни страни вашите лични информации што можат да се идентификуваат, освен ако на корисниците не им обезбедиме претходна најава. Ова не вклучува партнери за хостирање на веб-страници и други страни кои ни помагаат во работењето на нашата веб-страница, водењето на нашата деловна активност или услугата на нашите корисници, се додека тие страни се согласат да ги чуваат овие информации доверливи. Можеме исто така да објавиме информации кога објавувањето е соодветно за да се придржуваме кон законот, да ги спроведуваме политиките на нашите страници или да ги заштитиме нашите, другите права, сопственост или безбедност.

Сепак, не-лични информации посетител може да се дадат на други страни за маркетинг, реклами, или други намени.

Линкови на трети страни

Повремено, по наша дискреција, можеме да вклучиме или да понудиме производи и услуги на трети лица на нашата веб страница. Овие трети страни имаат одделни и независни политики за приватност. Затоа ние немаме одговорност или одговорност за содржината и активностите на овие поврзани сајтови. Сепак, ние сакаме да го заштитиме интегритетот на нашата страница и да дочекаме повратни информации за овие сајтови.

Google

Барањата за рекламирање на Google може да се сумираат според принципите на рекламирање на Google. Тие се ставени во функција за да обезбедат позитивно искуство за корисниците. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Ние ги користиме за реклама на Google AdSense на нашата веб страница.

Гугл, како продавач на трети страни, користи колачиња за да нуди реклами на нашата страница. Користењето на Google колачето DART му овозможува да им служи на рекламите на нашите корисници врз основа на претходните посети на нашата страница и други страници на Интернет. Корисниците можат да се откажат од употребата на колачето DART со посета на политиката за приватност на Google Ad и мрежна содржина.

Ние се спроведува следната:
• Маркетинг со Google AdSense
• Известување за импресија на мрежата на мрежи на екран
• Демографија и известување за интереси
• Интеграција на платформата DoubleClick

Ние, заедно со продавачи на трети лица, како што се Google, користат колачиња од прва страна (како што се колачињата на Google Analytics) и колачињата од трети страни (како што се куки на DoubleClick) или други идентификатори на трети лица за да ги соберат податоците во врска со корисничките интеракции со рекламирање впечатоци и други рекламирање функции, како тие се однесуваат на нашата веб-страница.

Залагајќи се надвор:
Корисниците можат да поставуваат параметри за тоа како Google рекламира за вас со помош на страницата за поставки на Google. Како алтернатива, можете да се откажете од посетата на страната за отпуштање на мрежната рекламна иницијатива или со користење на прелистувачот за одбивање на Google Analytics.

Како нашата веб-страница се справува со сигнали Не трепкајте?

Почитуваме сигнали "Не следи" и "Не пратете", напишете колачиња или употребувајте реклами кога механизмот за прелистувач "Не прати" (DNT) е во место.

Дали нашиот сајт дозволува третирање на однесувањето на трети лица?

Исто така е важно да се напомене дека дозволуваме следење на однесувањето на трети лица

COPPA (Деца до приватност на интернет Законот за заштита)

Кога станува збор за прибирање лични информации од деца под возраст од 13 години, Законот за заштита на приватноста на децата на Интернет (COPPA) ги става родителите под контрола. Сојузната трговска комисија, агенцијата за заштита на потрошувачите на Соединетите држави, го спроведува правилото на ЦОППА, со кое се утврдува што мора да прават операторите на веб-страниците и мрежните услуги за да ја заштитат приватноста и безбедноста на децата преку Интернет.

Ние конкретно не ги продаваме на деца на возраст под 13 години.

МОЖЕ Спам акт

CAN-SPAM Act е закон со кој се утврдуваат правилата за комерцијална е-пошта, се поставуваат барања за комерцијални пораки, им дава на примачите право да имаат е-пораки што не се испраќаат до нив, и ги опишува тешките казни за прекршоци.

Ја собираме вашата е-пошта за да:
• Испратете информации, одговорете на прашања и / или други барања или прашања
• Процесирајте ги нарачките и испраќајте информации и ажурирања што се однесуваат на нарачките.
• Ви испраќаме дополнителни информации поврзани со вашиот производ и / или услугата
• Пазарете до нашата листа за испраќање или продолжете да испраќате е-пошта до нашите клиенти откако ќе се случи оригиналната трансакција.

Да бидеме во согласност со CANSPAM, се согласуваме со следново:
Ако во било кое време сакате да се откажете од примање идните пораки, можете да ни пишете на
и веднаш ќе ве отстраниме од СИТЕ преписки.

Фејсбук Коментари