fbpx

Информации за следење

10 / 11 / 2019

Зошто мојот број за следење не е синхронизиран за да се купува?

Многу клиенти деновиве ги одразија нивните броеви за следење кои не се синхронизирани за успешно да ги продаваат продавниците, што предизвика огромна непријатност во работењето. Откако направивме темелно [...]
08 / 15 / 2019

CJPacket ја заврши интеграцијата со сопственост

Преку нашата заедничка работа со тимот на Aftership со месеци, интеграцијата помеѓу CJpacket и Aftership конечно заврши. Тоа значи дека можете да ги проверите информациите за следење на нарачките [...]
05 / 29 / 2019

Создадете страница за следење на парцели со апликација „Ајде нарачки“ за „Шопирање“

Која е најдобрата веб-страница за следење на пакетите? Дали има некоја апликација што може да ги следи информациите за испорака на сите превозници? Се разбира, со Ајде нарачки, следењето волја [...]
12 / 13 / 2018

Рециклирани броеви за следење USPS

Неодамна забележавме дека има неодамнешни нарачки со броеви за следење, кои беа рециклирани од претходните нарачки на нашиот систем. Кога ќе се обидеме да го провериме статусот [...]