fbpx

капка превозот

04 / 30 / 2020

Како да се справите со повратите

Услугата на клиентите е многу важна за бизнисот со Dropshipping, а услугата по продажбата зазема голем дел. Општо земено, клиентите не враќаат стока без причина, затоа што [...]
04 / 01 / 2020

Забранети се реклами и продажба на маски на повеќе платформи

Рекламирањата и продажбата на опрема за лична заштита се забранети на големите платформи за мрежно купување и социјалните медиуми. Со глобален недостиг на маски и друго [...]
08 / 02 / 2019

Добавувач на измет во Хангжу, Шенжен Кина - Wiio и Тан Брат

Ако го читате овој пост, тогаш можеби ќе сакате да знаете како да направите бизнис од Кина. Па, не грижи се, денес ќе воведам [...]
07 / 12 / 2019

Како да ја поставите политиката за испорака на продавницата за испорака на капки на клиенти?

Испуштањето на капки е една од најневеројатните платформи во кои се гледа дека поединците се зголемуваат од обични деловни луѓе на забележителни брендови што се почитуваат насекаде околу [...]