fbpx

наведете производи

09 / 24 / 2019

Зошто не се набројува списокот на продавницата на eBay и што треба да направам?

Дали некогаш сте успеале да наведете CJ производи во вашата eBay продавница? Ако имате eBay продавница поврзана со CJDropshipping и претрпете неколку неуспеси во списокот, [...]
08 / 07 / 2018

Како да наведете или објавувате производи на CJ на вашата онлајн продавница?

1 Пријавете се на вашата сметка и потоа кликнете на MY CJ 2. Кликнете на Овластување и додадете продавници 3. Внесете ја идентификацијата на вашата продавница и овластете да ја пополните вашата [...]