fbpx
09 / 09 / 2019

Како да се користи нова карактеристика на пакетот?

Дали сакате да дизајнирате свој сопствен пакет за ваша марка и бела етикета? Кој е прилагодениот пакет? Прилагодениот пакет е карактеристика што [...]
09 / 04 / 2019

Што е награда за поени и како да се искористи?

Поинт наградите е ново додадена услуга на CJDropshipping. Со ставање нарачки на системот CJDropshipping, можете да добиете одредени поени според износот на продажбата. [...]
08 / 19 / 2019

Како да ја поврзете вашата продавница Лазада со апликацијата CJ Dropshipping?

На 15th јули, објавивме напис: CJ ќе се интегрира со Лазада за Dropshippers за да објавиме дека ќе започнеме со нашата интеграција со платформата Лазада. После еден месец, завршуваме [...]
08 / 15 / 2019

CJPacket ја заврши интеграцијата со сопственост

Преку нашата заедничка работа со тимот на Aftership со месеци, интеграцијата помеѓу CJpacket и Aftership конечно заврши. Тоа значи дека можете да ги проверите информациите за следење на нарачките [...]