fbpx
09 / 12 / 2019

Како да ја поврзете вашата продавница за Shopee со апликацијата CJ Dropshipping?

Шопе, пронајдена во 2015, е платформа за електронска трговија преку седиште во Сингапур. Тој е посветен на обезбедување фантастични услуги за купувачите и продавачите од Јужна Азија [...]
07 / 15 / 2019

CJ ќе се интегрира со Shopee за Dropshippers

CJ ќе се интегрира во Shopee за dropshippers. Шопе е водечка платформа за е-трговија под Море Груп. И тоа е мобилен пазар специјално дизајниран за обајцата купувачи [...]
06 / 19 / 2019

Преглед на е-трговијата во Тајланд

Големина и раст Третата по големина економија од Југоисточна Азија, Тајланд има една од најголемите корисници на Интернет во регионот. Постојат приближно 57 милиони [...]
06 / 18 / 2019

Статус на е-трговија во Сингапур во 2019

Големината на пазарот Пазарот за е-трговија во Сингапур се очекува да достигне 5.4 милијарди долари (7.46 милијарди SGD) до 2025, според извештајот за анализа на пенетрација на економијата во Сингапур. Тоа е пет пати [...]