fbpx

Фотографирање

Првите впечатоци се сè. Право или погрешно, квалитетот на вашите слики во голема мера влијае врз перцепцијата на клиентот за вашиот производ или услуга. Можеби ќе создадете најдобри „виџети“ во светот, но доколку ги продадете со фотографии со низок квалитет, светот ќе претпостави дека вашите производи се со низок квалитет. И можеме да обезбедиме професионална вештина за фотографирање, како и за правење видеа за вас.

Забележете: За клиентот кој соработувал повеќе од 2 месеци, а просечната количина на дневна нарачка е повеќе од 500USD, ние ќе обезбедиме услуга за фотографирање (слики бесплатно

Фотографија со производи снимена со талент

Постојат многу начини да снимаме производ и ние се грижевме за многу сè со текот на годините. Покрај тоа, ако сакате да го задржите тоа едноставно и економично, вашиот фотограф на производи може да фотографира на бела позадина. Ако сакате да додадете друга димензија на фотографијата на вашиот производ, можеме да додадеме креативност на вашата слика со позадини, техники на осветлување и процедури за пост-производство. Доколку сакате да промовирате аспиративен начин на живот, нашите фотографи и стилисти можат да ви помогнат да постигнете соодветно опкружување и расположение.

Едноставност на пакувањето

Фотографијата со пакувања на производи на чисто бело е совршена за многу намени, вклучувајќи електронска трговија, брошури и рекламен материјал. Од накит до џемјари, од столчиња до производители на кафе, софи до чевли, од компании со сини чипови до помали бизниси, Продото го прават тоа едноставно.

Имагинативна креативност

Со употреба на различни техники, тимот на Prodoto може да создаде нешто посебно за фотографијата на вашиот производ. Нашиот тим ќе користи различни креативни ефекти за да се осигура дека вашите конечни слики се токму она што ви требаат, вклучително и обоени позадини, сенки за капки и рефлексии, ефекти на осветлување, драматични агли и атмосферски бои.

Индивидуалност во животниот стил

За проекти каде што цел комплет за соби е непотребен, но каде е потребна елеганција или реализам за вашата комерцијална фотографија, оваа опција е идеална. Секој фотограф на производи има вештина да го пресоздаде совршениот амбиент за живот, избирајќи соодветно осветлување, позадини и реквизити. Резултатот - фотографирање на производи што одзема здив што никогаш не успева да ги импресионира и со нашите внатрешни комплети и структурата на конкурентни цени, оваа опција се покажува многу популарна кај нашите клиенти.

Производ и модно видео

Во современото време на е-трговија, ако не се прикажува видео на производот преку Интернет, може да ја изгубите продажбата. Ние произведуваме видео за соби, видеа за производи и локации за да ја комплиментираат фотографијата на нашите фотографии. Производите се доживуваат во видео со висока дефиниција за да додадат реална моќ на продажба. Кликнете на која било од сликите подолу за да видите примери од нашето видео за мода, производи и соби во просториите за соби.

Модно видео

Сите наши видеа се уредувани во домашни услови, надгледувани од страна на нашите видеографи, за да се обезбеди конзистентност со самата слика. Можеме да ангажираме модели на видео писта за вас од една од нашите најпосакувани агенции, врз основа на вашите барања, или вие може да ги изворите сами. Ние исто така нудиме креативно модно видео ако барате нешто малку повеќе оддалеку.

Видео производ

Видео за производи е одличен додаток или алтернатива за фотографирање на производи. Нашите видеографи ги фаќаат сите карактеристики на деталите за вашиот производ со мала секвенца на агли и тави на фотоапаратот: Совршени за прикажување производи со повеќе карактеристики или функции. Willе снимаме на кратко за да обезбедиме дека ќе ги фатиме вашите производи на најдобар можен начин за да ги покажеме сите технички аспекти и естетски карактеристики. Можеме да пукаме во повеќе поставувања, вклучително и комплетни простории, обоена позадина или повеќе клинички изглед на обична бела боја.

Фејсбук Коментари