fbpx
Зошто да користите услуга за Dropship и најдобрите услуги за Dropship на 2017
04 / 22 / 2017
Поставување мрежна мрежа на Адмитдад
04 / 28 / 2017

Како да се поврзете ShipStation со CJ Dropshipping?

Shipstation е софтверска компанија која им помага на претприемачите во електронска трговија поефикасни во обработката, исполнувањето и испораката на нивните нарачки. Тој комбинира обработка на нарачки, производство на етикети за испорака и комуникација со клиентите во платформата ShipStation.

Јас ги користам и двете Бродска станица и СП, како можам да ги поврзам?

1. Пријавете се на вашата сметка за CJ и одете до Мој СП.

2. клик Овластување > ShipStation > Додадете продавници

3. Пополнете го Клучни API и Тајната на API.

Како да ги добиете табелата со API Key и API?

1. Пријавете го вашиот Брод

2. Страна за добредојде> Навигација> Поставување на сметката> Сметка> Поставување на API> АПИ клуч> Генерирање на клучеви за API

3. Копирајте и залепете ги копчињата за API и тајната на API во потребните полиња и кликнете на Овласти


4. Треба да контактирате со нашиот агент за понатамошно поставување, откако ќе одобрите успех

По завршувањето на чекорите погоре, можете да проверите дали вашата ShipStation е успешно овластена тука:

Фејсбук Коментари