fbpx
ASD март 2018 Следење
03 / 21 / 2018
Брзи испорака бизнис
Како да ги поврзете продавниците за продавница со апликацијата.cjdropshipping.com
03 / 26 / 2018

Како да објавувате барање за извори на апликација.cjdropshipping.com

  • За корисникот LV1: 5 барања за извори кои се достапни секој ден.
  • За корисникот LV2: 10 барања за извори кои се достапни секој ден.
  • За корисникот LV3: 20 барања за извори кои се достапни секој ден.
  • За корисникот LV4: 50 барања за извори кои се достапни секој ден.
  • За корисникот LV5: неограничени барања за извори кои се достапни секој ден.
  • За ВИП корисник: неограничени барања за извори кои се достапни секој ден.
За да објавите барање за извори на нашата веб-страница, прво мора да се регистрирате на апликација.cjdropshipping.com
Еве туторијално видео за вас:

Упатството може да го следите и овде,

Чекор 1: Кликнете на „Извори“ на почетната страница

Чекор 2: Кликнете на изворот на левата страна, а потоа на горниот десен агол „После барање за извори“.

Чекор 3: Кликнете на „Индивидуален производ“

Забелешка: постои опција за изворот со кликнување на „Продавница за постојниот производ“, сепак, оваа опција е достапна само за корисниците кои ја поврзале својата Продавница за продавница на нашата веб-страница. За да дознаете како можете да ја поврзете продавницата Shopify со нашата апликација, погледнете го упатството: „Како да ја поврзете вашата продавница за Shopify со апликацијата.cjdropshipping.com“.

Чекор 4: Пополнете ги потребните информации, ве молиме запомнете дека целната цена е цената што ја барате и ги вклучува трошоците за испорака до одредена земја во која сакате производот да биде испратен.

Чекор 5: Откако успешно го поставивте барањето за извори, можете да се вратите на страницата под „My CJ“> левиот панел „Sourcing“ и да го видите статусот на производот што нè сакате до извор. И можете да кликнете на „Прикажи детали“ за да ги видите информациите за овој производ.

 • На извори - Вашето барање за прибирање е примено, нашиот тим ќе ви се врати во рок од 24 -48 часа за време на вообичаени работни денови.
 • Извори на успех - Нашиот тим можеше да го извори конкретниот производ што го баравте, можете да ги видите деталите за овој производ за да ја видите цената на производот и достапните варијанти.
 • Изворот не успеа - Нашиот тим не беше во можност да најде производител за специфичниот производ.

СП, исто така, помага да се извори од 1688 година, Таобао, Алиекспрес

Инсталирајте ја наставката Chrome тука: Инсталирајте го наставката од Google Web Store.

Ако сте прв пат да го испратите барањето за извори до СП и брзање, можете да го испратите барањето за извори до СП без регистрација.

Формуларот за барање подолу подолу не се препорачува за регистрирани корисници во СП.

Фејсбук Коментари