fbpx
Како да објавувате барање за извори на апликација.cjdropshipping.com
03 / 25 / 2018
Како да увезувате налог од Excel или CSV
03 / 26 / 2018

Како да ги поврзете продавниците за продавница со апликацијата.cjdropshipping.com

Брзи испорака бизнис

Испрати испорака

Кликнете овде за побрза инсталација: CJDropshipping на АПП Продавница за Shopify

Можете исто така да пребарувате CJDropshipping на Купувајте ја продавницата за апликации

Овластувањето на вашата апликација за преземање на продавниците на Shopify може да ви овозможи 1. лесно да објавувате барање за извори за предмети што постојат во вашиот Shopify Shop; 2. поврзете ги предметите во вашата продавница со предметите што успешно ги набавивме за вас; 3. автоматски повлечете ги нарачките од Shopify до нашата апликација за обработка. Откако нарачката ќе биде платена и обработена, броевите за следење автоматски се синхронизираат во продавниците на Shopify.

Чекор 1: За да ги поврзете продавниците на Shopify со нас, најавете се на вашата сметка на CJ, кликнете на „My CJ“

Чекор 2: Кликнете на Овластување

Чекор 3: Изберете "Shopify" и кликнете на "Додај продавница"

Чекор 4: Внесете ја адресата на Shopify

Чекор 5: Најавете се на вашата сметка за Shopify и следете ги чекорите во Shopify за да ја преземете нашата апликација.

Поврзувајќи ја вашата сметка на Shopify со нашата апликација, вие не овластите да ги земеме името на вашиот клиент, адресата на клиентот, производот (ите) што ги купиле, количината на секој производ и бројот на нарачки генериран во вашата продавница што ќе ни овозможи да генерираме и обработете ги нарачките од Shopify ефикасно и автоматски.

Чекор 6: Откако ќе завршите со инсталирање на нашата апликација во вашата продавница во Shopify, ќе видите прозорец што се појавува и вели: „Овластувањето успешно“.

Чекор 7: Може да се вратите на „Мој СП“, кликнете на менито „Овластување“, за да видите како е активиран статусот на вашата Продавница.

Фејсбук Коментари