fbpx
Како да увезувате налог од Excel или CSV
03 / 26 / 2018
Споредба за проценка на 2018 USPS за корисници на CJ
04 / 04 / 2018

Надоместок за услугата CJDropshipping

СП ДропСпинг магацин во САД

СП ДропСпинг магацин во САД

НАДВОРЕШНА СЕРВИС ЗА СЕРВИС НА УСЛУГИ (Производи постојни или извори во магацин на СП САД) = Бесплатно

Ние наплаќаме само цена на производи и трошоци за испорака кога ги испуштате производите директно од магацинот во САД. Цената веќе спомената на апликација.cjdropshipping.com

Не MOQ

Нема плаќање за поставување

Без месечна претплата

Без такси за чување.


НАДВОРЕШНА ПРИРАЧНИК ЗА СЕРВИС НА УСЛУГИ (производи НЕ постојат во нашиот магацин во САД) = СЕКОГАШНА НАБАВКА + ДОБИРАADЕ НАБАВО + ТЕКОВИ ЗА ПРЕБАРУВАЕ + ЦЕНА

$ 0.8 / CBM / ден: Првите 30 дена за нови клиенти се бесплатни. Надоместокот за магацин се одредува на $ 0.8 / кубни метри / ден по 30 дена.

$ 1.5 / CBM / ден: Ниска стапка на обрт на залихи

БЕСПЛАТНО: Дневната обработка на SKU е над 100 нарачки и месечната стапка на превртување е над 50%

$ 0.2 / кг: $ 0.2 / кг - минимум $ 10

$ 350 / 20GP: Надомест за контејнер за 20GP

$ 500 / 40GP: Надомест за контејнер за 40GP

0.1-50g: $ 0.60 / ставка
51-100g: $ 0.80 / ставка
101-500g: $ 1.00 / ставка
501-1000g: $ 1.30 / ставка
1-2kg: $ 1.50 / ставка
2-5kg: $ 1.80 / ставка
5-10kg: $ 3.00 / ставка
10-15kg: $ 5.00 / ставка

(Трошоци за испорака = Испорака од Кина до САД + Домашна САД)

По море (минимум 100kg): Испорака 15-30 денови - $ 2.4 / кг
Преку воздух (минимум 30kg): Испорака 7-10 дена - $ 4.2 / кг
Преку воздух (минимум 30kg): Испорака 2-4 дена - $ 7 / кг
Преку воздух (минимум 100kg): Испорака 2-4 дена - $ 6 / кг

(Трошоци за испорака = Испорака од Кина до САД + Домашна САД)
Проверете ја нашата алатка за пресметка на испорака тука: https://app.cjdropshipping.com/myCJ.html#/myCJShippingCalculation
Изберете го методот на испорака со USPS + и внесете ја тежината на нарачката, тогаш цената за испорака ќе биде таму.

Надомест за заработка: 0.05 $ / производ - кој било попис што му треба на акции, т.е. контејнери што вклучуваат повеќе SKU

Материјал за пакување и материјали: 0.2 $ еа. - Материјалите за пакување, материјалите што чинат повеќе од 0.2 $, ќе бидат наплаќани дополнително

Надомест за пакување: 0.1 $ / производ - Ставање производи во материјали за пакување

Надомест за обележување: $ 0.1 / етикета - Ставање етикети за производи


ФИНА УСЛУГИ ЗА СЕРВИСНИЦИ ЗА КИНА (Производи што постојат или имаат извори во магацин во нашата Кина) = Бесплатно

Ние наплаќаме само цена на производи и трошоците за испорака кога испорачувате производи директно од нашиот магацин во Кина. Цената веќе спомената на апликација.cjdropshipping.com

Не MOQ

Нема плаќање за поставување

Без месечна претплата

Без такси за чување.


ФИНА Услуга за складирање на производи од Кина (Производи НЕ постојни или извори во магацин во нашата Кина) = СЕРВИСКИ ДАНОВИ + ЦЕНА ЗА ПРЕБАРУВАЕ + ЦЕНА

$ 0.6 / CBM / ден: Првите 90 дена за нови клиенти се бесплатни. Надоместокот за магацин се одредува на $ 0.8 / кубни метри / ден по 30 дена.

$ 1.2 / CBM / ден: Ниска стапка на обрт на залихи

БЕСПЛАТНО: Дневната обработка на SKU е над 100 нарачки и месечната стапка на превртување е над 50%

0.1-50g: $ 0.20 / ставка
51-100g: $ 0.30 / ставка
101-500g: $ 0.40 / ставка
501-1000g: $ 0.60 / ставка
1-2kg: $ 1.00 / ставка
2-5kg: $ 1.50 / ставка
5-10kg: $ 2.00 / ставка
10-15kg: $ 4.00 / ставка

Проверете ја нашата алатка за пресметка на испорака тука: https://app.cjdropshipping.com/myCJ.html#/myCJShippingCalculation
и внесете ја тежината на нарачката, тогаш трошокот за испорака ќе биде таму.

Надомест за заработка: 0.05 $ / производ - кој било попис што му треба на акции, т.е. контејнери што вклучуваат повеќе SKU

Материјал за пакување и материјали: 0.2 $ еа. - Материјалите за пакување, материјалите што чинат повеќе од 0.2 $, ќе бидат наплаќани дополнително

Надомест за пакување: 0.1 $ / производ - Ставање производи во материјали за пакување

Надомест за обележување: $ 0.1 / етикета - Ставање етикети за производи

Фејсбук Коментари
Енди Чоу
Енди Чоу
Вие продавате - ние испорачуваме извор и испраќаме за вас!