fbpx
Врвен меѓународен центар за исполнување 10 или логистичка компанија за измет во Кина
05 / 05 / 2018
Зошто да работите со CJDropshipping и каква е понудата и силата?
05 / 16 / 2018

Како да се постави, автоматски се откажува од обработката на нарачките за испорака од CJ APP

Кога ја регистриравте сметката CJ, можеби се прашувате како автоматски да ги испорачувате нарачките. Еве неколку насоки за да го постигнете тоа. По овие чекори, тимот на CJ автоматски ќе се справи со нарачките во вашата продавница, ќе испраќа за вас и ќе ги испрати броевите за следење на вашите клиенти.

Едноставни насоки:

  1. Активирајте продавници : My CJ → Овластување
  2. Поврзете производи: ① автоматско поврзување request список со барање за потпора
  3. плаќање

Детални упатства:

Еве, исто така, упатство за видео за вас:

1 Како прво, треба да ги активирате продавниците. Пријавете се и кликнете на My CJ. Завршете ги следниве чекори за да ја додадете вашата продавница, а потоа ќе најдете статус на продавницата е Активирано.

2 Постојат три ситуации за производите што ги сакате.

- Сакате да нè направите добавувач на постојните производи. Така, можете да „додадете автоматска врска“ за да ги поврзете вашите производи со нашите.

Изберете го производот од кој сакате да бидете снабдувачи и кликнете на „натпревар“ за да изберете неколку клучни зборови за пребарување. И, можете да пребарувате на овој производ според неговата слика. Конечно, поврзете го истиот производ што можете да го најдете од CJ APP. Ако не можете да најдете. Може да ни испратите барање за извори. Исто така, имаме нова карактеристика што е Функција за автоматско поврзување на CJ.

Поврзете ги Варијанти и изберете го методот на испорака што ќе го користите, а потоа доставете. Тогаш системот ќе започне да ги синхронизира нарачките за овие производи!

② Ако не го пронајдовте истиот производ, можете објавувате реквизити за набавкат на тој производ. Нашиот тим за извори ќе се потруди да го пронајде соодветниот производ за вас. Можете да го проверите статусот на изворот на производот на страницата за извори.

Мојот CJ》 извор》Побарувачка за пошта

Извор на производи што постојат во вашата продавница.

Извор на производи со нивните врски или слики

Пополнете го образецот погоре, тогаш можете да ни ги доставите.

Ако сакате да додадете нов производ во CJ во вашата продавница. Само кликнете на копчето „листа“ и потоа ќе отиде во вашата продавница.

PS: Вкупната цена на производот е еднаква на цената на производот, плус нејзината цена за испорака.

3. Можете да отидете во My CJ >> DropShipping Center за да ги проверите нарачките што автоматски ги генерира системот и да изберете кои наредби ќе ги поставите кај нас.

По нарачките од вашиот клиент, сè што треба да сторите е само да ни плаќате за производите. И тимот на Jеј ќе ги направи сите најдобри работи за вас.

Не двоумете се да ни кажете дали имате какви било прашања.

Фејсбук Коментари
Енди Чоу
Енди Чоу
Вие продавате - ние испорачуваме извор и испраќаме за вас!