fbpx
Како да се постави, автоматски се откажува од обработката на нарачките за испорака од CJ APP
05 / 05 / 2018
CJDropshipping спор
Како да се отвори спор за АПП на СП J
05 / 18 / 2018

Зошто да работите со CJDropshipping и каква е понудата и силата?

Систем за автоматизација на софтверски системи

  1. Без надомест за наплата, без месечна претплата, без такси за чување, без минимална нарачка
  2. CJ APP е лесен за употреба за објавување стотици илјади производи, обработка на нарачки и бесплатно
  3. Инвентар и испорака на магацини во САД, уште еден побрз превоз од е-пакет
  4. Извори на сите производи за вашиот бизнис со испорака на капки и бесплатно
  5. 7 * 24 поддршка преку Интернет со различен јазик
  6. Снабдување на видео и слики со професионални производи
  7. Контрола на квалитетот и градење бренд за вас
  8. Цената е нормално пониска од продавачите на Aliexpress и eBay
  9. Ист ден обработка ако производи се складираат во магацин.
  10. Ажурирање на производи за топла продажба во реално време

Ние наплатуваме на нашите пратки за наплата само производи чинат + трошок за испорака доколку производите се од нашиот магацин. Исто така, нашата АПП е бесплатна за секого. Деталите можете да ги проверите овде: https://cjdropshipping.com/2018/03/28/cjdropshipping-service-fee/

Фејсбук Коментари
Енди Чоу
Енди Чоу
Вие продавате - ние испорачуваме извор и испраќаме за вас!