fbpx
Зошто да работите со CJDropshipping и каква е понудата и силата?
05 / 16 / 2018
Зошто ePacket трае толку долго? Каде е мојот ePacket? Кои се алтернативите на е-пакетот?
05 / 19 / 2018

Како да отворите спор за CJ APP

CJDropshipping спор

CJDropshipping спор

Ние би сакале да му помогнеме на вашиот бизнис да расте, и ние ќе бидеме одговорни за секоја наредба за отпуштање од CJ. Овде ги сумираме чекорите за тоа како да се отвори спор за нарачка на големо (започнато со „ЗФ“) и нарачки за пукање.

За нарачки на големо:

Само треба да ја посетите „Мојот CJ> список за набавки"И пронајдете ја наредбата да кликнете на"Спор”Копче и прикачете детали. Следните чекори се исти со оној на нарачките за пукање.

За нарачки за измама:

1. Оди „Центар за спуштање“> „Нарачки за капнување“ > Обработка, обработено, завршено (овие три дела се достапни за отворање спорови)

2. Користете го Пребарување празно за да го пронајдете редот на прашањето.

3. Откако ќе ја пронајдете нарачката за проблем, кликнете на бројот на различни статуси и кликнете "Спорот".

4. Изберете „Тип на спор“.

5. Изберете „Очекувана операција“.

6. Поставете слика на екранот од жалби на купувачот (адресата на е-пошта е МОРА) и слики од парцелата. Исто така, оставете ни порака за преглед. Потоа, „Потврди“ тоа.

7. Откако ќе ви биде доставена нарачката за издавање, одете на „Како сервисен центар“ и кликнете на „Поглед“.

8. willе го видите процесот на овој скокачки прозорец.

9. Можеш „Се согласувам“ нашата наплата на страницата за спорови откако ќе се согласиме со повратот на судот. И ќе се депонира во вашиот паричник и може да се искористи за плаќање на други нарачки за испорака на капки.

10 Овде можете да го проверите целиот биланс што го имате и да го наплатите за придобивки ако сакате.

Еве, исто така, упатство за видео за вас:

Фејсбук Коментари
Енди Чоу
Енди Чоу
Вие продавате - ние испорачуваме извор и испраќаме за вас!