fbpx
CJDropshipping
Како доаѓа името „CJ“ што испорачува?
05 / 23 / 2018
Услуга за додатоци што можеби ќе треба
05 / 25 / 2018

Како да се поврзете WooCommerce рачно?

CJDropshipping WooCommerce

CJDropshipping WooCommerce

Пред да одите во Woocommerce за да поставите, проверете дали операциите на апликацијата CJ се точни.

На контролната табла на апликацијата CJ, кликнете на Овластување прво, а потоа кликнете на Woocommerce. И тогаш те молам кликнете Додај продавница.

Followedе се појави следната страница за овластување.

Дали веќе го знаевте ова?
Погледнете ги следните чекори што се користат на вашата Woocommerce WordPress.

1 Оди до твојата Woocommerce Профил, На Woocommerce, Кликнете Поставување на.

2 Прво, кликнете Напредно. Потоа кликнете ОСТАНАТОТО API и Додај клуч.

3 Откако ќе кликнете Додај клуч, ќе покаже дека треба да го пополните Опис што не е важно и дозвола што е доста важно затоа што е тесно поврзано со вашето успешно овластување.

4. Вратете се во апликацијата CJ, пополнете ги информациите за страница за овластување.

Покрај тоа, на вашата Woocommerce WordPress, треба да инсталирате наставка на Статус на пратки, што е погодно за вас да го следите вашиот пакет. Како да го инсталирате наставката? Може да се повикате на овие чекори.

(1) Кликнете Приклучоци

(2) Пребарај клучни зборови Статус на пратки и кликнете Инсталирајте Сега

(3) Кликнете Активирајте

(4) Активирањето успешно ќе се покаже

(5) Најпосле, pop-up ќе се појави десно

Откако ќе ја поврзете вашата продавница Woocommerce со CJ. Може да изберете наведете CJ производи на вашата продавница или поврзете ги постојните елементи со CJ-артикли. По тебе set дополнете увоз на авто-нарачки, нарачките автоматски се увезуваат во системот CJ.

Пронајдете добитни производи за продажба на апликација.cjdropshipping

Фејсбук Коментари