fbpx
CJDropshipping WooCommerce
Како да се поврзете WooCommerce рачно?
05 / 24 / 2018
Како да започнете капка бизнис за испорака?
05 / 26 / 2018

Цена на додаток

 1. 50 $ за еден производ, производот треба да биде мал материјал и лесен за земање и преместување.
 2. Должина на видеото помалку од 1 минута.
 3. Само нормално студио и сцена, нема професионален модел.
 4. Авторското право е во сопственост на CJ и може да платите повеќе 100 $ за да ги поседувате авторските права.
Како да користите услуга за видео снимање од Dr Cship Dropshipping?
 1. 0.1 $ за еден додаток, вклучувајќи и трошок за испорака
 2. Големината е слична на визит-картичката
 3. Прилагодено правење од вашиот дизајн
 4. MOQ 2000
 1. 20 $ за еден производ
 2. Помалку од варијантите 5
 3. 5 високо оптимизирани слики и природни слики 5
 4. Само нормално студио и сцена, нема професионален модел.
 5. Авторското право е во сопственост на CJ и може да платите повеќе 50 $ за да ги поседувате авторските права.
 1. 0.2 $ за една надворешна кеса за пакување, вклучувајќи го и трошокот за испорака
 2. Големината е слична на документите за A3
 3. Прилагодено правење од вашиот дизајн
 4. MOQ 5000

Операцијата со бела етикета може да се заврши со системот CJ: Како да се користи нова карактеристика на пакетот?

Фејсбук Коментари
Енди Чоу
Енди Чоу
Вие продавате - ние испорачуваме извор и испраќаме за вас!